S. Llullas ir G. Yabusele atsiprašė „Partizan“: „Krepšinis yra apie sportiškumą ir draugystę“

S. Llullas ir G. Yabusele atsiprašė „Partizan“: „Krepšinis yra apie sportiškumą ir draugystę“

Belgrado „Partizan“ krepšininkai toliau demonstruoja neįtikėtiną kovingumą – Serbijos klubas Madride prieš „Real“ laimėjo ir antras Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes. Tiesa, antroji akistata ketvirtadienį baigėsi masinėmis krepšininkų muštynėmis, po kurių teisėjai susitikimo nebeatnaujino.



Likus žaisti nepilnas 2 minutes po kietos Sergio Llullo pražangos susitumdė S. Lullas ir Kevinas Punteris, komandos draugo stojo ginti Guerschonas Yabusele, kuris imtynių veiksmais nuvertė Dante Exumą.

Ant parketo parblokštas D. Exumas patyrė kojos traumą ir aikštę paliko su medikų pagalba.

Kitą dieną socialiniuose tinkluose atsiprašymus pateikė du „Real“ žaidėjai. Sergio Lullas ir Guerschonas Yabusele prisiėmė atsakomybę.


„Tai, kas vakar nutiko, niekada neturėtų įvykti krepšinio aikštėje. Prisiimu atsakomybę už tai, kad padariau sunkią pražangą, kuri sukėlė po to įvykusią nelaimę. Atsiprašau visų krepšinio sirgalių“, – rašė S. Lullas.



„Labai apgailestauju dėl savo veiksmų vakar. Krepšinis yra apie sportiškumą ir draugystę. Noriu labai atsiprayšti „Partizan“. Tai klubas, su kuriuo visada turėjau gerą ryšį. Noriu atsiprašyti ir Dante Exumo bei jo šeimos. Atsiprašau ir savo komandos draugų, klubo ir fanų“, - rašė prancūzas.



Primename, kad „Partizan“ treneris Jose Izquierdo reikalauja Eurolygos, kad G. Yabusele būtų diskvalifikuotas visam gyvenimui.

„Tokie žaidėjai neturi žaisti krepšinio“, - teigė strategas.

Savo komentarą pateikė ir „Partizan“ gydytojas Momos Jakovljevič.


„Jam plyšo kojos piršto sausgyslė. Tai sunki trauma. Jis į Belgrado turės vykti su ramentais, o ten jam bus atliktas rentgenas. Galėjo viskas baigtis daug blogiau. Jam galėjo būti pažeistas stuburas. Niekada nemačiau nieko panašaus“, - pasakojo medikas.

Pergalę rezultatu 95:80 (31:21, 20:16, 24:25, 20:18) iškovojo Belgrado komanda, kuri serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2:0.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: