D. Motiejūnas „Panathinaikos“ gretose gali pakeisti G. Papagiannį

D. Motiejūnas „Panathinaikos“ gretose gali pakeisti G. Papagiannį

Šią vasarą krepšininkų rinkoje siautėjantis Atėnų "Panathinaikos" klubas suskubo ieškoti pamainos į Stambulo "Fenerbahče" išvykusiam 220 cm ūgio milžinui Georgiosui Papagianniui.



Graikijos vicečempionai nusitaikė į Monako "AS Monaco" komandą paliekantį Donatą Motiejūną, praneša "Eurohoops".

Pažymima, kad šiuo metu su kauniečiu yra kontaktuojama, o drastiškai pasikeitusioje ekipoje jam numatytas pakankamai svarbus vaidmuo.

Iki Eurolygos finalo ketverto nužygiavęs D.Motiejūnas šiame turnyre vidutiniškai per 18 minučių įmesdavo 8,5 taško (63,5 proc. dvit., 25 proc. trit.), sugriebdavo 3,7 kamuolio ir rinkdavo po 10 naudingumo balų.


Prancūzijos pirmenybėse 32-ejų 213 cm ūgio centro rodikliai buvo solidesni – 10,3 pelnyto taško (61,5 proc. dvit., 55,6 proc. trit.), 4,5 atkovoto kamuolio, po 1 rezultatyvų perdavimą ir 11,9 efektyvumo balo per 17 minučių.

Eurolygoje priešpaskutinę vietą užėmęs PAO tarpsezonyje pirmiausia atsikratė daugeliu nepritapusių žaidėjų, tarp kurių buvo ir Artūras Gudaitis, o Mariui Grigoniui pasiūlė ieškoti naujo klubo.

Tačiau kitam sezonui tikslai yra tikrai ambicingi: prie komandos vairo stojo Erginas Atamanas, ją jau papildė gynėjai Kostas Sloukas, Luca Vildoza, Jerianas Grantas, Kyle'as Guy'us, puolėjai Konstantinos Mitoglou ir Ioannis Papapetrou bei centrai Mathiasas Lessortas ir Kostas Antetokounmpo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: