Dėl N. Mirotičiaus pasisakė ir „Partizan“ prezidentas: tarp mūsų kažkas stovėjo

Dėl N. Mirotičiaus pasisakė ir „Partizan“ prezidentas: tarp mūsų kažkas stovėjo

Kaip jau rašėme, su Barselonos "Barcelona" išsiskyręs Nikola Mirotičius jau buvo sukirtęs rankomis su Belgrado "Partizan", tačiau galiausiai atsisakė sudaryti sutartį. Juodkalnietis pareiškė, kad susilaukė grasinimų iš "Partizan" mirtinų priešininkų to paties miesto "Crvena Zvezda" komandos sirgalių.



"Kai viešąją erdvę pasiekė žinios apie mano kalbas su „Partizan“ klubu, mane užplūdo grasinimai ir įžeidinėjimai, kurie mane labai suglumino ir net išgąsdino. Nenoriu būti žmogus, kuris sukiršina didelę masę žmonių tarpusavyje, ypač dėl tokio dalyko kaip krepšinis. Dėl savęs ir mano šeimos saugumo, nusprendžiau, kad nenoriu gyventi ir žaisti tokioje atmosferoje", – pasakojo Eurolygos žvaigždė "Instagram" įraše.

"Partizan" dėl šios situacijos šeštadienį išplatino viešą pranešimą, kuriame teigė, kad krepšininką įtikinėję klubo atstovai, treneris, komandos kapitonas Kevinas Punteris ir net šlies prezidentas Nkola Vučičius jam įrodinėjo, jog jokio pavojaus jam ir jo šeimai nėra, o Serbijoje jis yra labai laukiamas.

Sekmadienį pasirodė ir klubo prezidento Ostojos Mijailovičiaus interviu "MaxBet radio".


"Nekreipčiau į tai per daug dėmesio, kadangi situacija išsisprendė ir jam, ir mums.

Prieš pusantro mėnesio Željko Obradovičius paskambino man ir pasakė, kad yra galimybė pasikviesti Mirotičių. Mums prireikė dviejų dienų rasti finansinių išteklių, kad jis galėtų pasirašyti kontraktą su "Partizan". Jei kažkam atrodo, kad tai buvo lengva, jie klysta.

Po dviejų dienų administracija leido Obradovičiui pradėti derybas su Mirotičiumi. Kai jis išsprendė reikalus su "Barcelona", pasakė mums, kad jam daromas spaudimas bei yra grasinimų, o mes nedelsdami sureagavome.

Tačiau supratome, kad tarp mūsų kažkas stovi, ir jis nenori pasirašyti mūsų pasiūlyto kontrakto.

Jis ne vienintelis žaidėjas, kuris gali žaisti "Partizan", o "Partizan" – ne vienintelis klubas, kuriame gali žaisti Mirotičius. Nėra nieko svarbiau už "Partizan", linkime jam visko geriausio. Judame toliau, nieko baisaus neįvyko", – pareiškė. O.Mijailovičius.

32-ejų 208 cm ūgio puolėjas praėjusiame Eurolygos sezone vidutiniškai per 25 minutes pelnydavo 15,4 taško (60,3 proc. dvit., 39,2 proc. trit.), sugriebdavo 4,3 bei perimdavo po 1 kamuolį, atlikdavo 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 16,4 naudingumo balo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: