A. Trinchieri: apie Valensijos ekipą ir dvigubų savaičių iššūkius (VIDEO)

A. Trinchieri: apie Valensijos ekipą ir dvigubų savaičių iššūkius (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ Eurolygoje pasitinka dar vieną dvigubą savaitę. Čia Andrea Trinchieri auklėtiniai svečiuose susikaus su „Valencia“ ir „Barcelona“ ekipomis.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris A. Trinchieri pasidalijo mintimis.

„Prisimenu pirmąsias „Žalgirio“ ir „Valencia“ tarpusavio rungtynes, kuriose sunkiai sekėsi žalgiriečiams. Jie žaidžia gerai, jie yra labai agresyvūs, jie gali pelnyti taškus, mesti. Nėra lengva žaisti jų arenoje, man ten visos rungtynės buvo sunkios.

Tai bus rungtynės, kuriose bus svarbūs daugybė dalykų. Mūsų laukia sudėtinga užduotis. Tiek gynyboje, tiek puolime turėsime žaisti geriausiai kaip tik galime.


Eurolyga yra brutaliausias komandinio sporto turnyras. Beveik neįmanoma išlaikyti geros formos viso sezono metu. Mes laimėjome prieš ALBA, tada kritome prieš ASVEL, o ši savaitė taip pat yra išskirtinė, pirmąkart įvyks tiek vietinės pirmenybės, tiek Eurolyga. Aš noriu pamatyti, kas įvyks ne tik „Žalgiriui“, bet ir kitoms komandoms.

Mačiau, kad Pangosas savaitgalį jau žaidė. Nelabai ką galiu pasakyti, nes iš esmės jis nežaidė pusantro sezono. Nežinau, ko tikėtis. Pamatysime aikštėje. Jeigu prieš mus galės žaisti Jarredas Harperis, turbūt jam bus prioritetas rotacijoje.

Arno Butkevičiaus buvimas yra neįtikėtinai svarbus. Nekantrauju sulaukti tos dienos, kai jis prisijungs prie komandos. Jo kietumas, komandiškumas ir gynyba yra labai svarbi mūsų dėlionės detalė“, - teigė specialistas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: