P. Motiejūnas - apie kito sezono modelį ir Dubajaus projektą

P. Motiejūnas - apie kito sezono modelį ir Dubajaus projektą

Eurolygos generalinis direktorius Paulius Motiejūnas davė interviu „SKWEEK“ bei kalbėjo apie lygos plėtrą ir Dubajaus komandos prisijungimą.



„Dubajuje ir Artimuosiuose Rytuose vyksta daug renginių, lygų, tad be abejo domimės ir mes. Smagu, kad jie irgi rodė susidomėjimą. Buvau vienas iš 13 klubų atstovų, kai vykome į susitikimą su jais. Tai – puikus miestas, arena, klimatas.

Tai yra sunkus sprendimas, tai skirtingas žemynas, mentalitetas, tad derybos užtrunka. Mums, kaip lygai, ir komandoms nėra lengva tai nuspręsti. Mūsų dar laukia balsavimas. Aišku, yra abejonių, bet nematome abejonių projekto žmonių veiduose. Tai yra iššūkis visiems“, - teigė P. Motiejūnas.

P. Motiejūnas atskleidė, kad kitą sezoną plėtros pokyčių Eurolygoje dar nebus.


„Kitą sezoną mes žaisime tuo pačiu formatu. Eisime žingsnis po žingsnio. Dar nėra aiškaus plano. Reikia žiūrėti kas vyksta su Rusijos klubais, kada jie bus pasiruošę grįžti, kas į Eurolygą ateis iš Europos taurės turnyro.

Niekada nenorėjome būti uždara lyga. Europos taurė yra mūsų antra lyga, tai yra labai svarbu. Mes norime ir toliau vystyti Europos taurės turnyrą bei matyti kaip auga ekipos. Sunku yra iškart patekti į Eurolygą, tad reikia to papildomo žingsnio“, - kalbėjo P. Motiejūnas.



Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: