Vėl procentais įvertinti „Žalgirio“ ekipos šansai žengti į Eurolygos įkrintamąsias

Vėl procentais įvertinti „Žalgirio“ ekipos šansai žengti į Eurolygos įkrintamąsias

Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kabinasi į Eurolygos įkrintamąsias. Andrea Trinchieri auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 87:73 (14:17, 21:20, 24:17, 28:19) įveikė Milano „EA7 Emporio Armani“ (14-18).



Šiuo metu LKL čempionai Eurolygoje iškovojo 14 pergalių, patyrė 18 pralaimėjimų bei rikiuojasi vienuoliktoje vietoje.

„Žalgiriui“ šį sezoną Eurolygoje liko sužaisti 2 mačus, o Ispanijos spauda vėl paskaičiavo, kokie šansai žalgiriečiams patekti tolyn.

Pasak jų, „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias reikės 16 pergalių. Duodama 13 proc., kad „Žalgirio“ ekipai tai pavyks padaryti.


Tai reiškia, kad norinti „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias bei reguliariame sezone būti tarp 10 geriausių, reikės iš likusių 2 rungtynių laimėti visus 2 kartus.

Tiesa, „Žalgiriui“ šių pergalių gali ir nepakakti. Kauniečiams taip pat reikės laukti palankių rezultatų iš kitų arenų.

A. Trinchieri auklėtiniai gali nepatekti tolyn, jei 33-34 turuose abi pergales iškovojos Belgrado „Partizan“, o Vitorijos „Baskonia“ iškovos bent vieną pergalę.

Po 32 turo ispanai prognozuoja, kad tiesiai į atkrintamąsias pateks šios komandos: Pirėjo „Olympiacos“, Madrido „Real“, „Barcelona“, Stambulo „Fenerbahče“, Atėnų „Panathinaikos“ bei „Monaco“.

Tuo metu spėjama, kad įkrintamosiose žais Bolonijos „Virtus“, Belgrado „Partizan“, Vitorijos „Baskonia“ ir Tel Avivo „Maccabi“ ekipos.

Standings provided by Sofascore

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: