A. Trinchieri: „Noriu, kad mūsų žaidėjai gautų bekompromisį palaikymą iš fanų“

A. Trinchieri: „Noriu, kad mūsų žaidėjai gautų bekompromisį palaikymą iš fanų“

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį žais paskutines šio sezono rungtynes Eurolygoje. Andrea Trinchieri auklėtiniai Kaune susikaus su Madrido „Real“.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ vyr. treneris A. Trinchieri, kuris atskleidė, kad tikisi gausaus sirgalių palaikymo.

„Mums tai bus paskutinės Eurolygos rungtynės ir noriu tik geriausio savo žaidėjams, gerbėjams bei „Žalgirio“ organizacijai. Žaisime prieš geriausią Europos komandą, čempionus. Turime grąžinti visą meilę, kurią sezono metu gavome iš sirgalių. Noriu, kad mūsų žaidėjai gautų bekompromisį palaikymą iš fanų.

Arnas Butkevičius nežais mėnesį, o gal ir ilgiau. Jis turi įtvarą, turi traumuotą čiurną. Arnas yra labai svarbus žaidėjas. Jis net svarbesnis, nei pats tai mano. Aš dar neišnaudojau jo potencialo. Stumiu jį iš jo komforto zonos, prašau dalykų, kurių jis nedarė praeityje. Noriu tikėti, kad grįžęs jis bus dar geresnis.


Esu laimingas dėl Biručio, nes visada remiuosi tam tikra filosofija. Klubo filosofija yra suteikti šansą lietuviams žaisti aukščiausiame lygyje ir man tai yra labai svarbu. Jis nusipelnė savo šanso, jis turėjo puikią atkarpą, turėjo ir svyravimų, bet jis yra labai protingas ir talentingas. Labai natūralu yra tęsti su juo pradėtą darbą, tobulinti tam tikrus jo žaidimo aspektus. Mes labai džiaugiamės, kad jis lieka. Kiekvieną dieną stumsiu jį būti geresne savo versija“, - teigė A. Trinchieri.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: