B. Bogdanovičius prieš B. Bogdanovičių: amžina kova tarp „brolių“ (Video)

alt



Ne itin draugiškose kontrolinėse rungtynėse tarp Serbijos ir Kroatijos rinktinių žiūrovai galėjo išvysti gana neįprastą vaizdą – du 7-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius vilkintys Bogdanovičiai kovėsi skirtingose barikadų pusėse ir būtent jų mikrodvikova susitikimo pabaigoje nulėmė, kas iš aikštės išėjo iškelta galva, o kas su neslepiamu apmaudu turėjo pripažinti varžovų pranašumą...



Šių metų NBA naujokų biržoje Fynikso „Suns" komandos pakviestas serbas Bogdanas ir su Bruklino „Nets" klubu sutartį pasirašęs kroatas Bojanas – tokios savo šalių superžvaigždės tądien kovėsi aikštelėje.

{youtube width="500"}0e3kBf126nU{/youtube}



Įdomu, jog 21-erių metų Bogdanas į stipriausią pasaulio lygą neskubėjo ir pasirašė sutartį su Stambulo „Fenerbahce Ulker" ekipa, kurioje... paskutiniuosius trejus metus žaidė jo bendrapavardis, 25-erių metų Bojanas!

Taip pat, abu šie krepšininkai prieš patekdami į NBA naujokų biržą rungtyniavo Serbijoje. 2011-aisiais 31-uoju numeriu pasirinktas Bojanas prieš tai dvejus metus atstovavo Zagrebo „Cibona" komandai, o 2014-aisiais 27-uoju šaukimu pakviestas Bogdanas net ketverius metus tobulėjo Belgrado „Partizan" gretose.

Tiek Bojanas, tiek Bogdanas, savo šalies vyrų rinktinėse debiutavo būdami 21-erių – pirmasis savo jėgas aukščiausiame lygyje išbandė 2010-aisiais pasaulio čempionate Turkijoje, o antrasis sau gėdos nepasidarė debiutuodamas 2013-ųjų Europos pirmenybėse Slovėnijoje.

Nors ateinantį sezoną Bogdanovičių keliai išsiskirs ir klubinio sezono metu jie nesusitiks, tačiau labai realu, jog po kelerių metų ir vėl išvysime šių europiečių dvikovas, tik šįkart – jau už Atlanto, stipriausioje pasaulyje NBA lygoje.

{youtube width="500"}AEOY733DOc0{/youtube}

{youtube width="500"}3b6fWCPztDQ{/youtube}


alt




BasketZone.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: