Filipinuose susižadėjo krepšininkų pora D. Belickaitė ir E. Šeškus (FOTO)



Filipinuose šiuo metu atostogaujantys krepšininkas Edvinas Šeškus ir buvusi krepšininkė, o dabar laidų vedėja Dalia Belickaitė pasidalijo džiugia žinia - pora susižadėjo.

Šia žinia socialinio tinklo paskyroje pasidalijo pati Dalia.

„Taip! Nors iš tikrųjų pasakiau „Tai aišku!“ Visiškai nesitikėjau, dar dabar vaikštau kosmose ir nelabai suprantu, kas įvyko. Žinau tik tiek, kas jį labai myliu ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu būti Edvino žmona“, – rašė D. Belickaitė.

Po nuotrauka iškart pasipylė tiek Dalios ir Edvino gerbėjų, tiek ir žinomų žmonių sveikinimai.





View this post on Instagram

•Finally got some vitamin sea|| Bikini: @aglapine  #philippines #cebu #moalboal

A post shared by Dalia Belickaitė (@belickaitee) on



View this post on Instagram

Sun, sea, the sand and me Bikini: @aglapine  #philippines

A post shared by Dalia Belickaitė (@belickaitee) on



View this post on Instagram

•This is us! Pati kartais nesuprantu kaip gyvenimas susidelioja taip, kaip mažiausiai tikiesi. Kinija buvo ta šalis, kuri tikrai nebūtų mano kelionių sąrašo 20-tuke. Sakiau jau tikrai nevažiuosiu savo noru, nebent reikėtų su komanda. Bet tada atsirado proga važiuoti kartu su Edvinu. Nu ką galvojat aš leisiu jam vienam be manęs keliauti ir dar nematysiu kaip jis žaidžia? Tai jau tikrai ne. Man apskritai žiūrėti kaip jis žaidžia, palaikyti, būti didžiausia jo fane yra kažkas tokio. Leidžia mintimis kartu grįžti į aikštelę, kai atrodo apie nieką negalvoji, įsijauti į tą akimirką, nuoširdžiai pergyveni už kiekvieną veiksmą rungtynese. Tai be to jog siaučiau už aikštelės ribų kaip tikra sirgalė, tai ir pats Šanchajus mane nustebino savo grožiu Bet visi atsiminimai nebūtų tokie geri, jei ne @edvinasas4 šalia, su kuriuo akimirkos yra pilnos nerealių emocijų, tokių kaip šioje nuotraukoje. Svarbiausiu ne kur keliaujame, o su kuo!

A post shared by Dalia Belickaitė (@belickaitee) on









BasketZone.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: