Suaugusiųjų filmų svetainėse po „Paskutinio šokio“ pasirodymo neįtikėtinai išaugo Carmen Electros paieška (VIDEO) (FOTO)

Stopkadras nuotr.

ESPN šiuo metu rodo serialą apie 90-ųjų Čikagos "Bulls" komandą. Neseniai pasirodžiusių serijų herojais tapo legendinis "bulių" puolėjas Dennisas Rodmanas ir jo buvusi mergina, o trumpai - ir žmona Carmen Electra.



Kaip jau rašėme, dokumentiniame filme C.Electra pasidalijo intymiais prisiminimais iš santykių su ekstravagantiškuoju krepšininku.

"Kartą "Bulls" turėjo laisvadienį, Dennisas man pasakė, kad turi parengęs siurprizą, - pasakojo garsioji gražuolė. - Jis užrišo man akis ir sėdome ant motociklo. Kai nuėmė man raištį, mes buvome "Bulls" treniruočių centre, pačiame aikštelės viduryje.

Atrodė beprotiška, tarsi du vaikai saldumynų parduotuvėje. Mes valgėme vaisinius ledus, kuriuos ištraukėme iš šaldytuvo, ir mylėjomės visose komplekso vietose - jėgų atstatymo kambaryje, treniruoklių salėje. Žinoma, ir pačioje aikštelėje."


Kaip praneša TMZ, po trečiosios ir ketvirtosios filmo serijų pasirodymo neįtikėtinai šoktelėjo C.Electros paieška porno svetainėse.

Jei dieną prieš serijų su 48-erių gražuole demonstravimą "Pornhub" svetainė užfiksavo 14 796 paieškos "Carmen Electra" atvejų, tai kitą dieną jų skaičius išaugo net iki 393 837.

Rekordas buvo užfiksuotas balandžio 28 dieną - 588 357.










Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: