V. Mačiulis pasidalino akimirkomis iš R. Kurtinaičio jubiliejaus (FOTO)

Vido Mačiulio ir Romano Brazdauskio nuotr.

Rimas Kurtinaitis penktadienį atšventė savo 60-ies metų jubiliejų, o šią progą strategas į savo sodybą pasikvietė artimiausius žmones.



Žinomas žurnalistas ir „Krepšinio pasaulyje“ laidos kūrėjas Vidas Mačiulis socialiniame tinkle pasidalino nuotraukomis iš šio gimtadienio.

Čia R. Kurtinaičiui dovanas įteikė ir jo kolegos Robertas Kuncaitis, Evaldas Kandratavičius bei kiti svečiai.

„Rimai KURTINAITI, Ilgiausių metų, Ilgiausìų! Į puikaus  žaidėjo ir trenerio namus pakauněje  dabar atvyksta  vis nauji svečiai.  TV „Krepšinio pasaulyje" žiūrovų vardu jubiliatą pasveikinau ir aš“, - teigė V. Mačiulis.


„KURTINAIČIO JUBILIEJUI - REKORINIS SAZANAS. Jį iš Šlutės į Rokelius kolegai atvežě treneris ROBERTAS KUNCAITIS. Mariose žvejų pagautas laukinis karpis svėrė net 10 kg., kurį Rimo stalui, kaip ir du metro ilgio ungurius, paruošė šilutiškis pravarde ,,Šamas". Na, ir skanumėlis buvo! Kaip ir trenerio Evaldo Kandratavičiaus kepsniai, paruošti ant krepšinį primenančios R.Kurtinaičio kieme stovinčios šašlykinės. Sekmadienį, 11.30 val. „Krepšinio pasaulyje" treneriai pasakos apie jubiliatą ir jo charakterį“, - rašė V. Mačiulis.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: