Pamatykite: P. Motiejūno emocijos iš tribūnų ir šmaikštus M. Grigonio bandymas paveikti teisėją (VIDEO)

Lino Žemgulio nuotr. / Zalgiris.lt nuotr.

Visas rungtynes varžovams į nugarą kvėpavęs Kauno „Žalgiris“ po atkaklios kovos rezultatu 62:73 (14:17, 19:22, 15:16, 14:18) vis tik nusileido „FC Barcelona“ krepšininkams.



Šiame mače užfiksuotas itin retas reiškinys, kuomet iki tol gana santūriai įvykius stebėdavęs Paulius Motiejūnas aktyviai sureagavo į įvykius ir ėmė garsai skatinti savo komandos krepšininkus iš ložės.

„Sugrįžk, sugrįžk! Pirmyn, žalieji! Gynyba! Gerai, Lukai, gerai! Pirmyn, vyručiai! Gerai, gerai. Šaunuolis Thomai! Mesk Milai, reikia tavo trajako!“, – štai taip P. Motiejūnas energingai užvedinėjo savo komandos žaidėjus.

„Prieš kelias dienas turėjome susirinkimą ir ten pabrėžėme, jog turime būti komandiškesni, vienas kitą palaikyti. Ant suoliuko tas jautėsi, girdėjosi P. Motiejūnas. Tai prideda stimulo, neleidžia nuleisti galvų ir einame į priekį. Tuo klausimu įžvelgiu pozityvo“, – po mačo kalbėjo „Žalgirio“ gynėjas Rokas Jokubaitis.



Tuo tarpu po komiško Artūro Milaknio mėginimo išprovokuoti pražangą metimo metu, ant kauniečių suolelio netrūko šypsenų.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: