Pikti komentarai: G. Masiulio, P. Jankūno, D. Bičkauskio ir Ž. Skučo atsakas komentatoriams (VIDEO)

Klubiniai sezonai ne tik Europoje, bet ir Lietuvoje įsibėgėja. Pirmieji Betsafe-LKL turai pažėrė ne vieną staigmeną, o lygoje jau dabar nebėra komandos, kuri nebūtų patyrusi pralaimėjimo kartėlio.



Dar gerokai prieš sezono pradžią vykusių Betsafe-LKL media dienų metu krepšininkai ir treneriai dalyvavo įvairiausiose lygos ir rėmėjų aktyvacijose. Viena jų – „Betsafe“ organizuojamas „Piktų komentarų“ projektas, kuriame krepšininkai skaito tulžį pilančių komentatorių kritiką ir pateikia savo poziciją kiekvienu klausimu.

Pirmuosiuose pagrindinio lygos rėmėjo „Betsafe“ iššūkio „Pikti komentarai“ epizoduose pasirodė Mantas Kalnietis ir Marekas Blaževičius, tuo tarpu vėliau prieš negailestingų komentatorių teismą stojo Artūras Gudaitis ir Marius Grigonis.

Šįkart prieš piktuosius komentatorius stojo Panevėžio „Lietkabelio“ puolėjas Gytis Masiulis, Kauno „Žalgirio“ senbuvis Paulius Jankūnas, Vilniaus „Ryto“ gynėjas Dovis Bičkauskis ir Utenos „Juventus“ „blogiukas“ Žygimantas Skučas.


Krepšininkai į komentarus reagavo skirtingai: į kai kuriuos komentarus žaidėjai reagavo linksmai ir nevengė pasijuokti tiek iš komentaro, tiek iš savęs, o taip pat krepšininkai į anonimų komentarus nevengė atsakyti sarkastiškai, pasitelkdami šaltą protą ir argumentus.

Iššūkio metu žaidėjai sulaukė kritikos ir dėl išvaizdos, ir dėl asmeninių įgūdžių, ir dėl karjeros pasirinkimų ar giminystės ryšių. Visgi, nei vieno komentaro krepšininkai nepriėmė rimtai ir, pasijuokę dar ir už kadro, kibo į darbus artėjančioms Betsafe-LKL kovoms.

Visus krepšininkų atsakymus į komentatorių kritiką ir reakcijas žiūrėk „Betsafe Lietuva“ Youtube kanalo vaizdo įraše:





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: