Praėjusios savaitės įdomybės: fanų pareiškimai, Grigonio keiksmai ir trenerio minutės pertraukėlės

Praėjusios savaitės įdomybės: fanų pareiškimai, Grigonio keiksmai ir trenerio minutės pertraukėlės

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai praėjusią savaitę sužaidė dvejas Eurolygos rungtynes bei iškovojo vieną pergalę. Jie 85:75 įveikė Vilerbano ASVEL ekipą, tačiau 64:69  (13:19, 19:15, 13:16, 19:19) nusileido Milano „AX Armani Exchange“ žaidėjams.



Krepsiniozinios.lt kviečia prisiminti įdomiausius savaitės įvykius.

Po pergalės prieš ASVEL „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje džiaugėsi ekipos žaidimu. Apie tai skaitykite čia.



Tuo metu „Žalgirio metraštis“ pateikė mačo analizę: „Treneris parodė kiaušinius ir drastiškai pakeitė žaidimo braižą puolime“. Plačiau skaitykite čia.



Tuo metu po pralaimėjimo Milano komandai, sirgaliai buvo nepatenkinti ir piktinosi bei laidojo šansus patekti į atkrintamąsias - „Ir pikta, ir liūdna. Su tokiu žaidimu atkrintamosiose nėra ką veikti. Gėda!“.



Rungtynėse prieš „AX Armani Exchange“ emocijos liejosi per kraštus. „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Martinas Schilleris šaukė ir lipo ant parketo, komandos vadovas Paulius Motiejūnas piktinosi teisėjų darbu, o Marius Grigonis po techninės pražangos riebiai susikeikė, o tai girdėjosi ir per TV ekranus.



"Sportas kitaip" kviečia pamatyti tai, kas liko už kadro Eurolygos rungtynėse prieš Vilerbano ASVEL ir „AX Armani Exchange“ komandų - „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio Martino Schillerio paprašytos minutės pertraukėlės.



Garsus televizijos komentatorius Vaidas Čeponis po pralaimėjimo pateikė savo įžvalgas: „Labai trūko Milaknio, o žalgiriečiai atrodė labiau pavargę, nei Milano ekipa“.



„Žalgirio metraštis“ konstatavo, jog žalgiriečiai iš dvigubos savaitės išėjo nugalėtojais. Apie tai skaitykite čia.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: