NBA bei Rusijoje žaidęs D. Morrisas žiauriai sumušė merginą, įvykis nufilmuotas (VIDEO)

NBA bei Rusijoje žaidęs D. Morrisas žiauriai sumušė merginą, įvykis nufilmuotas (VIDEO)

Buvęs ilgametis NBA lygos žaidėjas Dariusas Morrisas žiauriai sumušė merginą. Nukentėjusioji "Instagram" patalpino nuotraukas ir įvykio vaizdo medžiagą.



Incidentas įvyko, kai mergina neatidavė krepšininkui savo telefono. Atletas iš karto po vaizdo medžiagos paviešinimo uždarė galimybę komentuoti savo "Instagram" paskyroje.

2020 metų gegužę M.Morrisą jau buvo sulaikiusi Niujorko policija už moters užpuolimą. Tuomet 34-erių nukentėjusioji nurodė, kad krepšininkas bandė jai išplėšti plaukus ir kelis kartus trenkė į galvą. Vėliau ji atsisakė savo parodymų teigdama, kad sumelavo.

2011 metų NBA naujokų biržoje D.Morrisą 41-uoju šaukimu pasirinko Los Andželo "Lakers". Taip pat jis vilkėjo Filadelfijos "76ers", Los Andželo "Clippers", Memfio "Grizzlies" ir Bruklino "Nets" marškinėlius.


Stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje 30-metis 191 cm ūgio gynėjas viso sužaidė 132 rungtynes, vidutiniškai per 11 minučių įmesdavo 3,3 taško, atkovodavo po 1 kamuolį ir atlikdavo 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

2019-2020 metų sezone D.Morrisas rungtyniavo Krasnojarsko "Jenisej" komandoje, taip pat buvo trumpam sukirtęs rankomis su Diunkerko-Gravlino BCM klubu, o šiuo metu yra laisvasis agentas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: