„Žalgirio“ fanai apie dar vieną pralaimėjimą: „Kol kas vaizdas toks, kad nesinori net žiūrėti“

„Žalgirio“ fanai apie dar vieną pralaimėjimą: „Kol kas vaizdas toks, kad nesinori net žiūrėti“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Turkijoje vykstantį „Gloria Cup“ turnyrą pradėjo nesėkme. Martino Schillerio auklėtiniai antrą kartą pasirengimo cikle nusileido Krasnodaro „Lokomotiv“ komandai. Šį kartą dvikova pralaimėta rezultatu 69:76 (18:20, 16:20, 11:19, 24:17).

Po šio mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.



Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Draugiškos kaip ir nieko nereiškia ir iš draugiškų išvadų daryti nereikia, bet kol kas vaizdas toks, kad nesinori net žiūrėti. Nei greito puolimo, nei layup nematyti. Ulės nugarą žaidžiančio net per padidinamį stiklą nematysi. Kažkoks padrikas žaidėjų kratinys. Kantriai laukiam ir viliamės geresnio žaidimo ateityje“, - teigė fanas Žygimantas.

„Kol kas žaidimas yra gėdingas. Lauksim Eurolygos starto!“, - rėžė Gediminas


„Kur gynyba ir kur kovotojų energija? Atrodo tiesiog treniruotėje vyrai. Šiandien rungtynės tai su daug nerimo, tegul ir pasirengime. Laikas tirpsta“, - savo mintis išdėstė Edmundas.

„Ginybos is vis nera , pataikymas ir nekazka. Bet kadangi draugiskos galima labai nepergyventi. Paslifuos derinius ir vaizdas bus geresnis“, - mintimis dalinosi Deividas.

„Galvojau gera komanda bus, bet su tokiu žaidimu Eurolygoje net prieš Monaką bus sunku, nu žodžiu...“, - rašė Andrius.

„Kažkaip vaizdas labai liūdnas kol kas. Gal dar nesitreniravo su kamuoliu? Tik fizinis pasirengimas?“, - komentavo Andrius.

„Atrodo kad pirmą kartą susirinkę visi žaistų, Kalnietis sustoja ties vidurio linija ir žiūri, Lukas bijo veržtis, o ir dar galiausiai baudų nepataiko“, - savo mintis išdėstė „Nežinomas asmuo“.

„Gynybos nulis, derinių - nulis. Graudu žiūrėti. Laikas trenerius varyti lauk!“, - rėžė Alvydas.

„Ketvirtas kėlinys jau buvo kažkas į tą pusę tik kyla vienas klausimas ar Lukas buvo paėmęs kamuolį į rankas šią vasarą?“, - teigė Nerijus.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: