Paviešintas nužudyto buvusio „Lietuvos ryto“ legionieriaus užpuolimo vaizdo įrašas (VIDEO)

Paviešintas nužudyto buvusio „Lietuvos ryto“ legionieriaus užpuolimo vaizdo įrašas (VIDEO)

2019 metais JAV krepšinio bendruomenę sukrėtė tragedija - buvo pranešama, jog Dalase buvo nužudytas puolėjas Andre Emmettas, kuris 2006 metais vilkėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ marškinėlius.



Žmogžudyste įvykdė 34-ejų Keithas Johnsonas ir trejais metais jaunesnis Michaelas Lucky.

Dalaso policijos duomenimis, užpuolikai į įvykio vietą atvyko "Chrysler 300" automobiliu. Liudytojai matė du įtariamuosius. Vieną jų apibūdino kaip "aukštą, liesą juodaodį vyrą su raudona kepuraite".

Policija paviešino krepšininko nužudymo aplinkybes, kurias užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros.


Įrašose užfiksuota, kaip prie automobilyje "Range Rover" sėdinčio A.Emmetto prieina vyriškis, kuris nukreipia į jį ginklą ir sako: "Nejudėk. Mums reikia visko". Atletas išėjo iš automobilio ir bandė pabėgti bei buvo nušautas į nugarą.

Kviečiame pamatyti:



A.Emmettą 2004 metų NBA naujokų biržoje 35-uoju šaukimu pasirinko Sietlo "SuperSonics" klubas, o stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje jis viso sužaidė 14 rungtynių Memfio "Grizzlies" ir Naujojo Džersio "Nets" ekipų gretose.

Į Vilnių krepšininkas atvyko 2006 metais, tačiau gruodžio pabaigoje sutartis buvo nutraukta.

A.Emmettas buvo tapęs vienu "Lietuvos ryto" lyderių, ULEB taurės varžybose spėjo sužaisti 7 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnė 10,4 taško, atkovojo 2,6 ir perėmė 1,3 kamuolio.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: