Pamatykite: internautų reakcijos apie „Žalgirio“ ir A. Trinchieri derybas

Pamatykite: internautų reakcijos apie „Žalgirio“ ir A. Trinchieri derybas

LKL ir stopkadras nuotr.

Kaip jau rašėme, Kauno „Žalgirio“ komandos vadovai persigalvojo ir nupsrendė nekeisti vyr. trenerio Kazio Maksvyčio.



Ketvirtadienį „Žalgirio“ klubas jau buvo pasiekęs susitarimą su Andrea Trinchieri, tačiau penktadienį po pokalbio su žaidėjais sprendimas buvo pakeistas.

„Žalgirio“ ekipa išplatino pranešimą, kuriame teigiama, jog K. Maksvytis turi visišką klubo pasitikėjimą ir toliau vadovaus komandai.

Po šio „Žalgirio“ komandos chaoso, internete pasipylė juokingos reakcijos.


„Kaip buvo iš tikro“, - rašė „Baudos Aikštelė“.



„Tas 5-ias minutes, kai, anot žiniasklaidos, Trinchieri buvo tiek pat Žalgirio treneris, kiek ir Kazys. Vaizdelis - nekoks, tai gerai, kad viskas gerai baigėsi“, - rašė „Žalgirio Metraštis“.



„Šalin rankas nuo Kaziuko! Smagu, kad vadyba pripažino, jog buvo netoli durniausio Žalgirio sprendimo ever. Nu ką, o dabar MAX VYTIS varžovus lentelėje“, - rašė „Baudos Aikštelė“.



„Nėra nieko blogo tame, kad pasikeitus aplinkybėms pakeiti nuomonę (arba esi priverstas ją pakeisti, kaip šiuo atveju). Blogai yra kai pakeiti nuomonę, bet tada imi apsimetinėti šlanga, jog čia nieko nebuvo,  viskas yra gerai ir apskritai čia žurnalistai kalti dėl visko. Labai nesolidus Jankūno ir visos Žalgirio vadovybės pasirodymas šioje situacijoje“, - rašė „Užkalti Halės Langai“.




Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: