Š. Jasikevičius pasidžiaugė komandos progresu ir M. Timinsko vizitu (VIDEO)



Kauno „Žalgirio“ krepšininkai centrinėje „Betsafe–LKL“ dvikovoje sekmadienį savų žiūrovų akivaizdoje 71:61 (10:14, 26:10, 16:20, 19:17) trečią kartą šiame sezone parklupdė Vilniaus „Ryto“ komandą.

Po mačo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius sakė, jog auklėtinių žaidimas gynyboje jį tenkino, tačiau iš žaidėjų pasigedo energijos.

„Rungtynės buvo įdomios. Pastaruoju metu mums LKL lygoje trūksta energijos, šviežios galvos. Kai pagalvoji, yra labai daug jaunų žaidėjų ir jiems energijos neturėtų trūkti. Kodėl taip žaidžiant su „Rytu“, nežinau.

Turime labai daug tų rungtynių, prisidėjo ir tos KMT rungtynės, kurios neleido pailsėti, tai susikaupė didžiulis ritmas. Bet svarbu, kad yra pergalės. Žaidimas yra aukštyn-žemyn bet taip jau logiškai bus su jaunais žaidėjais.



Šiandien gynyba buvo labai nebloga, ir kai negalėjome užpulti, tai mums leido išlikti rungtynėse. Labai malonus buvo antras kėlinukas, kai kelis kartus žaidėjai griuvo ant kamuolio, ir arena užsivedė.

Kalbant apie Blaževičių. Jis nebuvo vienas mūsų gynybos akcentų. Svarbiausia buvo eliminuoti tritaškius“, - pasakojo Šaras.

Treneris po mačo glebėsčiavusi su Mindaugu Timinsku.

„Timinskas buvo žmogus, turėjęs vienas didžiausių mano matytų blauzdų. Dabar jis sulysęs, numetęs daug svorio. Bet rūbinėje patikrinome. Smagu kad čia atvažiavo, grįžo daug puikių prisiminimų – jis buvo mūsų lyderis, kai laimėjome Europos jaunimo čempionatą. Be to, Mindaugas turi fantastišką šeimą. Tokius žmones visada malonu pamatyti“, - kalbėjo Š. Jasikevičius.

Šaras nuramino dėl Roko Jokubaičio traumos.

„Sumušimas kojos. Atrodo nieko rimta“, - atskleidė treneris.













BasketZone.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: