Snaiperio konkurse triumfavęs O. Olisevičius: „Emocijos labai geros“



Klaipėdos „Neptūno" puolėjas Osvaldas Olisevičius triumfavo Karaliaus Mindaugo taurės snaiperio konkurse, finale įveikęs Prienų „CBet" krepšininką Martyną Varną.

27-erių O.Olisevičius konkurse demonstravo pavydėtiną stabilumą – pirmoje serijoje surinko 17 taškų, antroje – 18, trečioje – vėl 17. Jis pataikė paskutinius penkis metimus iš eilės, o paskutinis jų tapo pergalingu.

„Dar nelabai suvokiu, ką čia padariau. Kai paklausė, ar noriu dalyvauti tritaškių konkurse, sakiau „gerai, pamėginsiu". Nesitikėjau laimėti. Buvo daug gerų metikų, bet pasisekė. Mėčiau savo namuose, „Švyturio" arenoje. Sakiau visiems, kad jeigu išeisiu iš pirmojo etapo, tai tikriausiai aš ir laimėsiu. Emocijos labai geros", – po triumfo sakė O.Olisevičius.

„Pirmą kartą dalyvauju ir jeigu atvirai, tai net nesiruošiau šitam konkursui. Ką čia pasiruoši – kiekvieną dieną sportuoji, kiekvieną dieną mėtai, tai automatiškai pasiruoši. Specialiai net nesitreniravau. Kiekvieną dieną treniruojamės „Švyturio" arenoje. Pažįstami lankai, pažįstama atmosfera. Tikrai galvojau, kad jeigu išeisiu į kitą etapą, tai turėčiau laimėti", – pridėjo O.Olisevičius.



Tai jau devintas kartas per 26-erius metus, kuomet snaiperio konkurso nugalėtoju tapo Klaipėdos ekipos atstovas.








LKL.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: