A. Goudelockas apie fanus: „Tai buvo tai, apie ką man žmonės pasakojo ir tai, apie ką aš svajojau” (VIDEO)

R.Lukoševičiaus nuotr.

Antradienio vakarą Vilniuje draugiškas rungtynes žaidė vietos „Rytas” ir Atėnų „Panathinaikos“. Donaldo Kairio auklėtiniai Eurolygos klubui pralaimėjo 67:75 (19:22, 12:19, 14:23, 22:11).



Savo pirmąsias rungtynes sužaidė naujokas Andrew Goudelockas, kuris per 22 minutes pridėjo 19 taškų (5/6 dvit., 3/4 trit.) ir 2 rezultatyvius perdavimus.

- Tavo pirmosios rungtynės žiūrovų akivaizdoje, kaip jautiesi?

- Jaučiuosi gerai, norėjosi geresnio rezultato, tačiau mes stipriai kovomės. Pažinome save ir fanams parodėme ko galima tikėtis iš šios komandos artėjančiame sezone.


- Kaip atmosfera arenoje?

- Buvo puiku. Tai buvo tai, apie ką man žmonės pasakojo ir tai, apie ką aš svajojau. Sirgaliai buvo labai įsitraukę, suteikė mums energijos. Aš labai tai vertinu. Tai buvo pirmas kartas, kai mes žaidėme prie sirgalių, tad esame labai laimingi.

- Kokie akcentai buvo svarbiausi šiose rungtynėse?

- Kova dėl atšokusių kamuolių, kadangi varžovai turėjo ūgio pranašumą, buvo daug kontakto. Jie pelnė nemažai taškų greitose atakose, ko mes galėjome išvengti. Tai tik pradžia ir mes vis dar bandome pažinti vienas kitą.

- Ko galime tikėtis pirmose LKL rungtynėse prieš Utenos „Juventus“?

- Mes kovosime drauge iki paskutiniųjų ir tikiuosi pavyks pasiekti pirmąją pergalę. Sunkiai dirbame nuo pat pirmųjų dienų. Manau, mes turime puikią komandą.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: