Patikslinta suma, kiek už palikusius krepšininkus „Žalgiris“ susižėrė pinigų

Kauno „Žalgiris“ baigė pasiruošimą naujam sezonui ir sekmadienį pradeda naująjį sezoną.



Vasarą LKL čempionų gretas paliko ne tik vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius, bet ir K.C. Riversas, Zachas LeDay, Jockas Landale'as ir Edgaras Ulanovas.

Tiek treneris, tiek didžioji dalis žaidėjų dar turėjo sutartis su kauniečiais, tad „Žalgiris“ už juos gavo išpirkose nurodytas sumas.

15min.lt portalas atskleidė, kad iš viso „Žalgirio“ sąskaitą papildė apie 650 tūkst. eurų. Tiesa, patikslintomis krepsiniozinios.lt žiniomis, ta suma yra mažesnė ir ji turėtų siekti apie 550 tūkst. eurų.


Žalgiriečiai už Šaro persikėlimą į Barselonos klubą turėjo uždirbti apie 200 tūkst. eurų. Z. LeDay iš Kauno į Milano „AX Armani“ išvyko už 150 tūkst. eurų.

Tuo tarpu J. Landale'as „Žalgiriui“ turės sumokėti apie 200 tūkst. eurų.

E. Ulanovas ir K.C. Riversas paliko Kauną be jokių išpirkų, nes vasarą baigėsi galioti jų kontraktai. Ulė kitą sezoną žais Stambulo „Fenerbahče“, o snaiperis - Sankt Peterburgo „Zenit“ komandoje.

„Žalgiris“ šį tarpsezonį pasikvietė Tomą Dimšą, Joffrey Lauvergne'as, Steve'ą Vasturią, Patricio Garino, Augustine'ą Rubitą, Mareką Blaževičių. Komandoje toliau rungtyniaus Lukas Lekavičius, Rokas Jokubaitis, Thomas Walkupas, Marius Grigonis, Karolis Lukošiūnas, Artūras Milaknis, Nigelis Hayesas, Paulius Jankūnas ir Martinas Gebenas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: