Ž. Urbonas: „Nutrūkusias galvas reikės gydyti vaistais – rėkimu“ (VIDEO)

Antrąją pergalę iš eilės „Betsafe-LKL“ čempionate pasiekė Utenos „Juventus“ (2/1) ekipa, kuri namuose 83:76 (20:10, 20:20, 20:27, 23:19) atsilaikė prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ (2/2).



Žydrūnas Urbonas po rungtynių turėjo pretenzijų savo komandai.

„Lyg, atrodė, visas rungtynes kontroliavome, bet nutrūkdavome, kai turėdavome plius 10 taškų. Nenoriu sakyti, kad pasijausdavo atsipalaidavimas, nes nei tie Kėdainiai silpnesni, nei mes labai stipresni. Tiesiog pas mus atsirasdavo laisvumas sprendimuose. Nemanau, kad turint 10–12 taškų pranašumą, situacija yra ta, kad gali duoti skersą perdavimą.

Trečias rungtynes važiuojame su 20 klaidų, nors atrodo, turime patyrusių žaidėjų – čia išlenda situacijų bukumas, tai erzina labiausiai. Nutrūkusias galvas reikės gydyti – kaip nuo koronaviruso. Yra vaistai – rėkimas“, – kalbėjo „Juventus“ strategas.


Tuo tarpu „Nevėžio-Optibet“ treneris Marius Kiltinavičius pasidžiaugė tik vienu dalyku – palaikyti į Uteną atvykusiais sirgaliais.

„Neveikė mūsų rungtynių planas. Kur norėjome atakuoti – nesugebėjome išpildyti detalių, Norėjome atakuoti jų du prieš du, bet tai neįeidavome į užtvarą, tai nepastatydavome jos, tai neišlaukdavome. Tai mums nedavė pranašumo ten, kur jautėsi, jog galime jį turėti. Buvo jausmas, kad „Juventus“ buvo truputį stipresnė, gal ir sėkmės truputį trūko“, – kalbėjo strategas.





LKL.lt

Video rekomendacijos: