„Žalgiris“ ieško pastiprinimo: naujoko žvalgosi iš NBA ir G lygos

Zalgiris.lt nuotr.

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ komanda pranešė, kad šešioms savaitėms teks verstis be argentiniečio Patricio Garino. 201 cm ūgio krepšininkui spalio 15 dieną buvo atlikta menisko operacija.



Primename, kad 11 mėnesių oficialių rungtynių po kryžminių kelio raiščių traumos nežaidęs argentinietis liepos pabaigoje atvykęs į Lietuvą vis dar negalėjo sportuoti pilna jėga, o tęsiant savo reabilitaciją atsirado ir papildomų skausmų.

15min.lt praneša, kad „Žalgiris“ pradėjo žiūrėti į laisvųjų agentų turgų ir ieško krepšininko, kuris sustiprintų LKL čempionų gretas.

15min.lt žiniomis, Martinas Schilleris žvalgosi į žaidėjus, kurie yra ant NBA slenksčio, arba tuos, kurie rungtyniavo G lygoje.


Tai patvirtino ir Krepsiniozinios.lt šaltiniai, kurie teigia, jog „Žalgiris“ jau yra nusižiūrėjęs kelius variantus, kurie galėtų rungtyniauti tiek lengvojo krašto, tiek atakuojančio gynėjo pozicijose.

Tiesa, Krepsiniozinios.lt žiniomis, „Žalgiris“ neskubės rinkoje ir naujoką tikisi rasti per mėnesį.

Ar naujasis žaidėjas būtų perkamas visam sezonui, ar trumpam, kol pasveiks P. Garino, nežinoma.

Primename, kad „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas atskleidė, kad dar prieš sudarant sutartį su puolėju žinojo, kad argentiniečio pasirodymo aikštelėje teks palaukti, tačiau nesitikėjo, kad krepšininko diagnozė bus tiek prastesnė, kad jo laukimas nusikels tiek ilgai.

Verta paminėti, kad vasarą po medicininio patikrinimo, abi pusės persiderėjo dėl naujo kontrakto. Apie tai skaitykite čia.

Primename, kad Pastaruosius du sezonus Kauno „Žalgirį“ dominęs amerikietis Nigelis Williamsas-Gossas buvo LKL čempionų akiratyje ir šią vasarą. Apie tai skaitykite čia.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: