D. Kairys: „Gavosi įdomios rungtynės“ (VIDEO)

„Betsafe-LKL“ čempionate sekmadienį įvyko ilgai laukta stipriausių Lietuvos klubų akistata. Slogiai startavęs Kauno „Žalgiris“ (5-1) pranašumą prieš principinį varžovą užtikrintai įrodė po pertraukos.



Trečiajame kėlinyje dominavę Martino Schillerio auklėtiniai svečiuose Vilniaus „Ryto“ (6-1) krepšininkams išrašė pirmąjį sezono pralaimėjimą – 84:72 (16:24, 18:18, 28:10, 22:20).

Po mačo „Ryto“ vyriausiasis treneris Donaldas Kairys teigė, kad kai kuriuos dalykus pavyko išpildyti gerai, kas suteikia optimizmo ateičiai.

„Gavosi įdomios rungtynės. Gaila, kad trečiajame kėlinyje praradome iniciatyvą. „Žalgirio“ gynyba išmušė mus iš vėžių – jie vertė mus klysti, ir, kas blogiausia, abejoti. Atidavėme jėgas, bet manau, kad galime geriau.


Svarbiausia reikia pabrėžti, kad galime žaisti. Tam tikras atkarpas sužaidėme gerame lygyje, bet yra, kur turime patobulėti, kaip išnaudoti varžovų gynybą. Svarbiausia, kad yra ir laiko, ir vietos tobulėjimui. Tai ir darysime“, – konstatavo D. Kairys.

D. Kairys tikisi, kad naujokas Maurice`as Ndouras artimiausiu metu atvyks į Vilnių.

„M. Ndouras laukia europietiškos vizos. Laukia jis, laukiame ir mes. Tai užtrunka. Dokumentai priduoti, laukiame sprendimo. Viskas trunka iki dviejų savaičių. Jis šiuo metu yra Senegale“, – pasakojo treneris.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: