Į duobę kritusio „Ryto“ strategas D. Kairys nepanikuoja: kiek reikės, tiek kentėsime (VIDEO)

Sekmadienį – pralaimėjimas Kauno „Žalgiriui“, antradienį – nesėkmė prieš Atėnų „Peristeri“, ketvirtadienį – atsisveikinimas su Demetriusu Jacksonu, šeštadienį – sensacingas pralaimėjimas prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Taip atrodo košmariška iki tol neklupusios Vilniaus „Ryto“ komandos savaitė.



Pirtį puolime užkūrę „Nevėžis-Optibet“ (5-2) krepšininkai „Rytą“ (6-2) palaužė 100:94 (23:20, 27:24, 21:29, 29:21). Kėdainių klubas vilniečius bent kartą įveikė ketvirtą sezoną iš eilės.

Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Esu laimingas dėl savo komandos vyrų. Smagu matyti juos laimingus. Rungtynėse dominavo puolimas. Varžovai žaidė labai plačiai ir daug ką norėjo spręsti individualiais sugebėjimais.  Nors užstrigome trečiojo ketvirčio pradžioje, ketvirtajame kėlinyje pavyko vėl pagauti ritmą, o tuomet varžovus pristabdėme ilgam laikui“, – džiaugėsi M. Kiltinavičius.


„Šį vakarą „Nevėžis“ sužaidė labai geras rungtynes. Galima sakyti be tritaškio įmetė 100 taškų. Tai labai daug pasako apie mūsų gynybą. Kad turėtume šansą laimėti – turėjo būti gynybinės rungtynės. Mes nenorėjome pasileisti į taškų lenktynes, bet nesuvaldėme situacijų gynyboje.

Maurice‘o Ndouro galbūt sulauksime savaitės bėgyje, vyksta ir naujo įžaidėjo paieškos. Martynas Echodas sveiksta sparčiai ir tuoj prisijungs prie komandos. Kiek reikės, tiek pakentėsime. Vieną, dvi savaites. Gal tris. Turime tai iškentėti“, – apgailestavo vilniečių vairininkas D. Kairys.





LKL.lt

Video rekomendacijos: