„Žalgirio” fanai apie R. Giedraitį: „Gal kitą sezoną?”

Žalgirio Metraštis ir Euroleague.net nuotr.

Vasarą iš Berlyno ALBA į Vitorijos „Baskonia“ ekipą persikėlęs Rokas Giedraitis tapo šios komandos lyderiu.



Šį sezoną R. Giedraitis Eurolygoje vidutiniškai pelno po 15,5 taško, atkovoja po 3 ir perima po 2 kamuolius bei renka po 16,8 naudingumo balo.

„Žalgirio metraštis“ socialiniame tinkle pasvarstė, kad šiuo metu lietuvis būtų idealiausias variantas LKL čempionams. Jam pritarė ir didžioji dalis komentatorių.

„Tai tik pasvarstymas ir ne kritika komandos administracijai, nes kartais vienos rizikos (Lauvergne šiemet) pasiteisina, kitos - ne. Bet jeigu sudėtume Garino (linkiu sėkmingos reabilitacijos) ir Vasturios (linkiu sėkmės ateityje) atlyginimus, mums visai nebedaug trūktų ir iki Roko algos Baskonijoje. 15 taškų ir puikus pataikymas iš toli, ilgos rankos, atletiškumas ir, svarbiausia, - lietuvis. Et... gal kitą sezoną“, - rašė „Žalgirio metraštis“.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, R. Giedraitis „Baskonia“ klube per sezoną uždirbs apie 650 tūkst. eurų.



Primename, kad praėjusį sezoną krepšininkas davė interviu Graikijos žiniasklaidai ir atskleidė, kodėl nerungtyniauja Kaune.

„Kuomet rungtyniavau Šiauliuose ir „Ryte“, „Žalgiris“ man niekada neparodė dėmesio. Tiesiog niekada nedominau „Žalgirio“ komandos. Tokia tiesa“, – pasakojo krepšininkas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: