Ar žinote? S. Vasturia per trejus metus uždirbs beveik milijoną eurų

Ar žinote? S. Vasturia per trejus metus uždirbs beveik milijoną eurų

Zalgiris.lt nuotr.

Pirmuoju Kauno „Žalgirio“ naujoku šią vasarą tapęs Steve‘as Vasturia jau apsiprato naujoje komandoje, tačiau dar nedemonstruoja tokio žaidimo, kokio buvo tikimasi prieš sezono pradžią.

25-erių metų gynėjas vasarą su LKL čempionais sudarė dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar metams.



Krepsiniozinios.lt žiniomis, amerikietis pirmąjį sezoną gaus apie 200 tūkst. eurų, antrąjį sezoną uždirbs apie 280 tūkst. eurų, o trečiąjį - apie 350 tūkst. eurų.

Tai reiškia, kad per pastaruosius trejus metus S. Vasturia iš LKL čempionų uždirbti turėtų apie 830 tūkst. eurų.

Tuo tarpu Vechtos „Rasta“ komandoje krepšininko atlyginimas buvo apie 70 tūkst. eurų per sezoną.


Verta paminėti, kad „Žalgiris“ tinklus ant šio atleto buvo užmetęs jau praėjusį rudenį, o susitarimas dėl kontrakto su šiuo naujoku buvo pasiektas dar iki koronakrizės.

Amerikietis gynėjas 2019–2020 m. sezone vilkėjo „Rasta“ klubo marškinėlius ir žaidė ne tik Vokietijos čempionate, bet ir FIBA Čempionų lygoje.

Šį sezoną S. Vasturia Eurolygoje vidutiniškai per 13 minučių pelno po 2,5 taško, atkovoja po 1 kamuolį, atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą bei renka po 0,5 naudingumo balo.

Tuo tarpu LKL pirmenybėse krepšininkas vidutiniškai žaidžia po 22 minutes ir įmeta po 5 taškus. Jis taip pat atkovoja po 2,3 kamuolio, atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus bei renka po 4,3 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: