„Ryto Balsas“ po mačo su „Nevėžiu“: „Dar vienos rungtynės, kurias norėtųsi atmatyti“

„Ryto Balsas“ po mačo su „Nevėžiu“: „Dar vienos rungtynės, kurias norėtųsi atmatyti“

Vilniaus „Rytas“ (9/5) šeštadienio vakarą išvengė dar vieno netikėto pralaimėjimo „Betsafe-LKL“ čempionate. Be vyr. trenerio Donaldo Kairio rungtyniavęs sostinės klubas po atkaklios kovos, kurioje rungtynių nugalėtojas paaiškėjo tik paskutinę minutę, palaužė Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ (5/8) krepšininkus.



Dvikova Vilniuje baigėsi „Ryto“ pergale 96:91 (24:23, 18:19, 23:29, 31:20).

Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Norėtųsi parašyti kažką gero, tačiau... dar vienos rungtynės, kurias norėtųsi atmatyti.


Realiai, tai šiandien buvo dar blogiau nei prieš "Juventus". Su visa pagarba Kėdainių klubo krepšininkams, atsiverskite rungtynių protokolą ir perskaitykite jų pavardes, o tada Ryto žaidėjų. Norisi griebtis už galvos.

Prieš tai 7 mačus iš eilės prapylę kėdainiškiai buvo labai arti to, kad savo seriją nutrauktų Vilniuje. Tai yra tiesiog baisu.

Šio vakaro MVP - ne, ne Andrew Goudelockas. Tai Ryano Boatrighto mama Taniuša. Jos puikių komentarų virtinę rasite klubo paskyroje. Tai tik parodo, ant kiek nesigaudo ji ir jos sūnelis, kokio lygio klube jie randasi.

Na, o pabaigai, Giedriaus Žibėno citata: "Kritome dėl kiekvieno kamuolio, o prieš Kėdainius tai padaryti labai sunku". Tu, b**t, rimtai? Kristi dėl kamuolio būtent prieš "Nevėžį" yra kažkuo išskirtinai sunku?

Primename, kad linkime visiems kantrybės“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: