Ar norėtumėte, jog D. Motiejūnas ateityje apsivilktų „Žalgirio“ marškinėlius? (Apklausa)

Ar norėtumėte, jog D. Motiejūnas ateityje apsivilktų „Žalgirio“ marškinėlius? (Apklausa)

Donatas Motiejūnas praėjusį sezoną galėjo apsivilkti Kauno "Žalgirio" marškinėlius. Apie tai vienas garsiausių šiuo metu rungtyniaujančių Lietuvos krepšininkų papasakojo portalui chinasportbox.com.



"Kai dėl koronaviruso buvo paskelbta pertrauka, daugelis manėme, kad Kinijoje sezonas baigtas. Tuo tarpu "Žalgiris" dar rungtyniavo Eurolygoje ir apie sezono nutraukimą tuomet nebuvo kalbama, - prisiminė D.Motiejūnas, kuris šiuo metu rungtyniauja Sindziango "Flying Tigers" ekipoje. - Kilo mintis apie galimybę padėti gimtojo miesto komandai.

Apie tai kalbėjau ir su "Žalgirio", ir su "Sharks" atstovais, tačiau turėjau kontraktą, o apie sezono nutraukimą Kinijoje informacija taip ir nepasirodė, kol galų gale gavau pranešimą, jog privalau grįžti į Kiniją.

Primename, kad vakar rašėme, jog garsus Rusijos rungtynių komentatorius bei krepšinio analitikas Vladimiras Gomelskis atsakė į klausimą, ar D. Motiejūnas netiktų CSKA komandai.


"Negerbiu Motiejūno kaip žaidėjo. Bevalis ir neturi charakterio", - savo svetainėje parašė V.Gomelskis.

Šiame Kinijos pirmenybių sezone 30-metis 213 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 37 minutes renka 23,8 taško (60,6 metimų iš žaidimo, 42,3 proc. baudų), atkovoja 15,6 (4,8 - puolime) bei perima po 2 kamuolius ir atlieka 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Krepsiniozinios.lt kviečia išreikšti nuomonę, ar norėtumėte, kad ateityje D. Motiejūnas apsivilktų "Žalgirio" marškinėlius?





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: