„Rytas“ pratęsė partnerystę su pagrindiniu rėmėju

„Rytas“ pratęsė partnerystę su pagrindiniu rėmėju

Vilniaus „Ryto“ rėmėjų gretose lieka jau gerai sirgaliams pažįstamas ilgametis klubo partneris „Švyturys-Utenos alus“. Išvien su „Rytu“ žengiantis klubo rėmėjas pratęsė bendradarbiavimą ir kitam sezonui.



„Švyturys-Utenos alus“ pastaraisiais metais tapo ir pagrindiniu „Ryto“ klubo rėmėju. Sostinės klubo valdybos pirmininkas Darius Gudelis mano, kad tokie santykiai yra siekiamybė ypač pandemijos laikotarpiu.

„Šie metai yra kitokie visiems ir esame laimingi, jog mūsų partneriai ir toliu žengia išvien su mumis. Džiaugiamės pratęsę bendradarbiavimą su rinkos lyderiu „Švyturiu“, o turėti patikimus ir ilgalaikius partnerius yra kiekvieno klubo siekiamybė. Esame  tikri, kad šie mūsų santykiai su rėmėju yra ilgalaikiai, rezultatyvūs ir nuoširdūs.

Ypač pandemijos akivaizdoje bendradarbiavimas su mūsų ištikimais aludariais suteikia klubui stabilumo bei galimybę toliau siekti rezultatų. Taip pat ši parama padeda ne tik klubui, bet ir tampa svarbia verslo ekosistemos dalimi, nes visos „Ryto“ piramidės komandos dalyvauja vietiniuose čempionatuose, o pagrindinės ekipos dalyvavimas tarptautiniame turnyre įdarbina ir kitas paslaugas teikiančias įmones“, – teigia „Ryto“ valdybos pirmininkas.


„Mūsų įmonei krepšinio vaidmuo be galo svarbus, tad džiaugiamės, kad galime tęsti ilgametę paramą sostinės krepšinio klubui. Be sirgalių tribūnose žaidžiantiems krepšininkams šį periodą sėkmingai įveikti tampa nemažu ne tik finansiniu, bet ir emociniu iššūkiu. Todėl verslo socialinė atsakomybė įgauna dar didesnę prasmę.

Tikiu, jog nuoseklus ir ilgalaikis bendradarbiavimas padės „Rytui“ ne tik sėkmingai įveikti šį krizinį periodą, koncentruotis į geriausių rezultatų siekimą, bet ir pozityviai žvelgti į ateitį“, – sako „Švyturio-Utenos alaus“ vadovas Rolandas Viršilas.

Daug kur pasaulyje, ypač senojo žemyno dalyje aludarystės ir sporto bendrystė turi ilgaamžes tradicijas ir panašu, kad ši tendencija prigyja ir Lietuvoje. „Švyturys-Utenos alus“ sportininkus finansiškai aktyviai remia daugiau nei 20 metų ir tam yra skyrusi per 10 milijonų eurų. Didžiąją rėmimo dalį sudaro parama šalies krepšinio klubams. Pernai „Spinter tyrimų“ atlikta visuomenės nuomonės apklausa parodė, jog ir gyventojai „Švyturį-Utenos alų“ įvardija kaip reikšmingiausią sporto rėmėją šalyje.





RytasVilnius.lt

Video rekomendacijos: