Jonavos r. meras: jei įkelsime koją į LKL – tai ilgam

Jonavos r. meras: jei įkelsime koją į LKL – tai ilgam

JSK.lt nuotr.

Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius sako, kad į Lietuvos krepšinio lygą (LKL) miesto komanda žengs turėdama ambicingus tikslus. Nacionalinės krepšinio lygos („Vikinglotto-NKL“) čempione tapusi Jonavos „CBet“ kelialapį į aukštesnį lygį turi savo rankose, tačiau, pasak mero, būtina atlikti namų darbus, kad LKL klubo Jonavoje projektas būtų tvarus ir ilgalaikis.



„Jausmas labai geras. Pagaliau kišenėje turime tą bilietą ir galime kilti aukščiau – į aukščiausią Lietuvos krepšinio lygą. Aišku, ambicijos buvo anksčiau tai padaryti – prireikė tik 20 metų ir mes čia“, – šypsojosi M. Sinkevičius po susitikimo su klubo atstovais.

Klubo vadybininkas Karolis Vaškevičius, treneris Virginijus Šeškus ir klubo rėmėjos UAB „Tete-a-tete“ kazino akcininkas Samoilas Kacas įteikė Merui iškovotą taurę bei čempionų marškinėlius. Susitikimo metu buvo aptarti darbai, kuriuos būtina atlikti tarpsezoniu.

„Džiaugsmas atslūgo, dabar rūpestis – tinkamai pasiruošti. Pagrindiniai klausimai visiems klubams vienodi – rėmėjų pritraukimas, partnerysčių išlaikymas, savivaldybės įsipareigojimų užtikrinimas. Savivaldybė, aišku, rems profesionalią savo miesto komandą“, – kalbėjo M. Sinkevičius.


Meras teigia, kad Jonava į LKL žengs atsakingai: „Mes žiūrime į procesą kaip ilgalaikį, nesinori nueiti, apsijuokti ir grįžti nuleidus galvas. Toks požiūris mums nepriimtinas. Jei jau kelsime koją, tai bent 20 metų pabūsime. Faktas tas, kad tam reikia ne tik pergalės, kurią jau pasiekėme, bet ir ilgalaikio strateginio pasiruošimo, geros vadybos. Apie tai dabar ir galvojame“.

„CBet“ prekės ženklą valdančios bendrovės akcininkas S. Kacas kalbėjo, kad verslo įmonės sunkmečiu įsipareigojimus turi atsargiai pasverti, tačiau bendradarbiavimą su Jonavos klubu taip pat regi kaip ilgalaikį.

„Tikslas toks, kad tas bilietas tikrai įgautų galią, ir klubas, atlikęs tam tikrus darbus, galėtų sėkmingai dalyvauti LKL. Mes labai norime būti su komanda. Atėjome, kad būtume ir siektume rezultatų, bet yra tam tikri faktoriai, kurie lemia vienokius ar kitokius veiksmus“, – kalbėjo S. Kacas, turėdamas omeny ektsremalią situacija dėl karantino bei specifinį atstovaujamo verslo reguliavimą.

„Bet vis dėlto tai ilgalaikis projektas, kuriame norisi dalyvauti“, – pridūrė S. Kacas.

Primename, jog V. Šeškaus treniruojama Jonavos „CBet“ finalo rungtynėse nugalėjo „Telšių“ komandą ir pirmą kartą klubo istorijoje tapo NKL čempione.





JSK.lt

Video rekomendacijos: