Prasideda LKL atkrintamųjų varžybų etapas (Tvarkaraštis)

Prasideda LKL atkrintamųjų varžybų etapas (Tvarkaraštis)

2020-2021 m. „Betsafe-LKL“ čempionato reguliarusis sezonas baigėsi. Aštuoni stipriausi šalies klubai pasitinka lemiamą laikotarpį – atkrintamųjų etapą. Jau aiškios ir visos ketvirtfinalių poros.



Ketvirtfinalio etapas prasidės gegužės 12 dieną, kai pirmąsias tarpusavio serijos rungtynes sužais keturios komandos.

Gegužės 13 dieną pirmąsias ketvirtfinalio etapo serijos rungtynes bus sužaidę jau visi aštuoni į atkrintamąsias patekę klubai.

Kauno „Žalgiris“;


Vilniaus „Rytas“;

Panevėžio „Lietkabelis“;

Utenos „Juventus“;

Prienų „Cbet“;

Klaipėdos „Neptūnas“

„Šiauliai“;

Pasvalio „Pieno žvaigždės“;


Ketvirtfinalio etape serijoje iki dviejų pergalių tarpusavyje susirems 1 ir 8 vietą užėmusios komandos, taip pat 2 ir 7, 3 ir 6 bei 4 ir 5.

„Žalgiris“ ketvirtfinalyje egzaminuos „Pieno žvaigždes“, „Rytas“ kovos su „Šiauliais“, „Lietkabelis“ kausis prieš „Neptūną“, o „Juventus“ prieš „Cbet“.

Gegužės 12 dieną atkrintamųjų etapas startuos su „Juventus“ ir „Cbet“ dvikova. Reguliariajame sezone per ketverias rungtynes abi šios komandos pasidalijo po dvi pergales.


Antrasis šios serijos mačas bus žaidžiamas gegužės 15 d., o trečiosios rungtynės, jei jų prireiks, numatytos gegužės 17-ąją.

Tą pačią dieną vyks ir „Žalgirio“ ir „Pieno žvaigždžių“ dvikova. Reguliariajame sezone visus keturis susitikimus užtikrintai laimėjo Kauno ekipa, paskutinį kartą tai padarydama 30 taškų skirtumu.

Antrosios rungtynės – gegužės 15, o trečiosios, jei prireiks, gegužės 17 d.


Gegužės 13 d. tarpusavio seriją pradės „Lietkablio“ ir „Neptūno“ krepšininkai.

Antrasis mačas įvyks gegužės 16 d. Jei dviejų mačų nepakaks, trečiasis vyks gegužės 18 d.

Taip pat gegužės 13 d. ketvirtfinalio etapą pradės „Ryto“ ir „Šiaulių“ komandos. Visus keturis kartus iki šiol laimėjo sostinės ekipa, paskutinį kartą tai padarydama net 36 taškų skirtumu.


Atsakomasis serijos susitikimas bus žaidžiamas gegužės 16 d., o jei reikės trečiųjų rungtynių, jos bus žaidžiamos gegužės 18 d.

Pusfinalis tarp 1-os ir 8-os vietų poros laimėtojų ir 4-os bei 5-os vietų poros nugalėtojų prasidės gegužės 20 d. Antrasis mačas – gegužės 22 d., trečiasis – gegužės 25 d., o ketvirtasis ir penktasis mačai, jei prireiks, numatyti atitinkamai gegužės 27 ir 29 dienomis.

Kitas pusfinalis, kuriame susitiks 2-os ir 7-os bei 3-os ir 6-os komandų porų laimėtojai, startuos gegužės 21 d., antrosios rungtynės – gegužės 23 d., trečiosios – gegužės 26 d., o ketvirtosios ir penktosios turėtų vyktų gegužės 28 ir 30 dienomis.


Pusfinalių bei finalų datos nežymiai gali keistis, priklausomai nuo to, kaip susiklostys atkrintamųjų varžybų susitikimai.

Mažojo finalo serija prasidės jau birželį. Šios serijos rungtynės numatytos birželio 2, 5, 8 dienomis. Jei nugalėtojui išaiškinti prireiktų papildomų dviejų mačų, jie vyktų birželio 10 ir 12 dienomis.

Jei niekas nesikeis, finalo serijos datos – birželio 3, 6, 9 dienos. Jei serija pareikalaus ketvirtųjų ir penktųjų rungtynių, jos vyks birželio 11 ir 13 dienomis.





LKL.lt

Video rekomendacijos: