„Ryto Balsas“: „Vilnius vienijasi. Pirmyn, vilniečiai!“

„Ryto Balsas“: „Vilnius vienijasi. Pirmyn, vilniečiai!“

Trečiadienį startuoja „Betsafe–LKL“ čempionato finalo serija, kurioje susikaus Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ krepšininkai.



Pirmosios finalo serijos rungtynės įvyks Kaune.

Prieš šias rungtynes pasisakyti nusprendė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Na ką, finalas! Jau seniai nebuvo to jausmo, kai nuo ryto visos mintys apie artėjančias rungtynes. Kaip sakė Giedrius Žibėnas, mes spaudoje, internete ar dar kur nekalbėsime - kalbėsime aikštelėje.


Tad ir mūsų redakcija su nekantrumu laukia pirmojo "Ryto" pasisakymo, šįkart Nemuno saloje įsikūrusioje sporto salėje. Tikimės paties geriausio.

Nuo mūsų, t.y. visos "Ryto" bendruomenės, gali priklausyti antrojo serijos mačo baigtis. Visus raginame įsigyti bilietus į šeštadienio rungtynes, o abonementų turėtojų - nepasikuklinti ir praleisti vakarą su Juodai Baltai Raudonais.

Net jei pykstate dėl karantino, netikite koronavirusu, nemėgstate valdžios ar dar kažko - laikas padėti principus į šalį. Nebūkite kauniečių lygio kiguoliais ir zuzais. Imkite galimybių pasą - jam nereikia būti pasiskiepijus ar persirgus. Užtenka tik pasidaryti NEMOKAMĄ testą, o laisvų laikų penktadienį ir šeštadienį yra į valias.

Vilnius vienijasi. Pirmyn, vilniečiai!“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: