Aiškėja galimas būsimo „Žalgirio“ naujoko atlyginimas

Aiškėja galimas būsimo „Žalgirio“ naujoko atlyginimas

Sezonui artėjant link pabaigos, Kauno „Žalgiris“ aktyviai modeliuoja ateities planus. „Eurobasket.com“ praneša, kad „Žalgiris“ pasiekė susitarimą su Berlyno ALBA puolėju Nielsu Giffey.



Anksčiau apie tai „Twitter“ rašė ir krepšinio apžvalgininkas Florianas Kurthas. Pasak jo, LKL čempionai 29 metų 201 cm ūgio vokiečiui siūlo „2+1“ kontraktą.

Tuo metu „Basket Overtime“ informuoja, kad žalgiriečiai su N. Giffey sudarys 2 arba 3 metų kontraktą, o per sezoną vokietis uždirbs apie 300 tūkst. eurų.



Verta paminėti, kad pirmas apie tai pranešė žurnalistas Donatas Urbonas iš 15min.lt.


N. Giffey nuo 2014 metų rungtyniauja Berlyno komandoje. Jis praėjusiais metais tapo Vokietijos čempionais, du kartus tapo Vokietijos taurės nugalėtojais ir kartą triumfavo Vokietijos supertaurės turnyre.

Puolėjas taip pat nuolat rungtyniauja Vokietijos rinktinėje. Jam taip pat teko dirbti ir su Žalgirio“ treneriu Martinu Schilleriu.

Šį sezoną N. Giffey Eurolygoje vidutiniškai per 20 minučių pelnydavo po 8,1 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio, atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 8,3 naudingumo balo.

Krepsiniozinios.lt kviečia išsakysi savo nuomonę, ar norėtumėte, kad N. Giffey apsivilktų „Žalgirio“ marškinėlius?












Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: