M. Grigonis: „Man buvo ne tik garbė, bet ir labai gera būti „Žalgirio“ šeimos dalimi“

M. Grigonis: „Man buvo ne tik garbė, bet ir labai gera būti „Žalgirio“ šeimos dalimi“

Zalgiris.lt ir CSKA nuotr.

Mariaus Grigonio trejų metų karjeros etapas Kauno „Žalgirio“ gretose baigėsi. Žalgirietis kitame sezone atstovaus Maskvos CSKA klubui, su kuriuo pasirašė ilgalaikį kontraktą.



Kaip praneša Rusijos spauda, lietuvis su CSKA sudarė trejų metų kontraktą.

Šį sezoną Kauno ekipos vedliu Eurolygoje buvęs universalusis gynėjas paskutinėse „Betsafe–LKL“ finalo serijos rungtynėse tolimu tritaškiu bei iškovotu trofėjumi atsisveikino su Kaunu.

Po šios žinios M. Grigonis socialiniame tinkle pasidalino žinutę, kurioje dėkojo visai „Žalgirio“ šeimai.


„Palieku Žalgirį ir žiauriai spaudžia širdį. Kaune aš gimiau ir užaugau, o Žalgiris mane subrandino tolimesniam gyvenimo etapui.

Visi kas palaikėt ir nenustojot TIKĖT, tiems kas buvo ne tik pergalingais, bet ir sunkiais momentais - AČIŪ. Žalias ačiū ir heiteriams, kurie prisidėjot prie bendros sėkmės, veikėt, kaip stimulas judėt į priekį.

Man šie trys sezonai buvo permainingi, atnešė ne tik pakilimų, bet ir nuosmukių, o kai viskas atrodė jau vėl grįš į senas vėžias, atėjo ir absoliučiai visiem sunkus laikas. Gaila, kad paskutiniais metais nepavyko pasimėgauti savų fanų pilna arena, bet paskutinėse rungtynėse, visa širdim buvo galima pajausti net dalį tos atmosferos, kokią Žalgirio fanai sukuria magiškai. Tokios akimirkos yra neįkainojamos ir jų neįmanoma pamiršti, ir tada tikrai supranti, kad be fanų, mes esam niekas.

Ačiū visai Rūbinei, kuri yra geriausia ir smagiausia. Ačiū Treneriams, Staffui, Ofisui! Man buvo ne tik garbė, bet ir labai gera būti Žalgirio šeimos dalimi!!!! Iki pasimatymo!“, - rašė M. Grigonis.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: