„Ryto Balsas“ apie M. Echodo išvykimą: „Tikimės tave dar pamatyti vilkint tris gražiausias spalvas“

„Ryto Balsas“ apie M. Echodo išvykimą: „Tikimės tave dar pamatyti vilkint tris gražiausias spalvas“

FIBA nuotr.

Vilniaus „Rytas“ atsisveikina su vienu iš sostinės klubo garbę gynusių vidurio puolėjų. Keturis sezonus Vilniuje praleidęs 23-erių Martynas Echodas ateinančius metus rungtyniaus kitoje komandoje.



2019 m. sostinėje M.Echodas laimėjo Karaliaus Mindaugo taurę bei gavo Europos taurės kylančios žvaigždės apdovanojimą.

Po šio įvykio pasisakyti nusprendė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Martynas Echodas kelia sparnus iš Vilniaus. Būtent tokia naujiena šiandien pasiekė visus „Ryto“ sirgalius.


Vilniuje Marčius praleido net 4 sezonus. 2017-aisiais Rimo Kurtinaičio į sostinę pakviestas, tuomet vos 20-ies sulaukęs atletas iškart tapo vienu pagrindinių priekinės linijos žaidėjų. Jau po pirmojo sezono aplink Echodą buvo lipdoma visa priekinė linija.

Keturi metai su juodai baltai raudonomis spalvomis yra labai daug. Apskritai, tokių žaidėjų mūsų klubo istorijoje nėra tiek daug. Ir susidaro įspūdis, kad Echodas nesąžiningai buvo nuvertinamas tiek „Ryto“ sirgalių, tiek krepšinio ekspertų. Kalbėdami apie Martyną niekada nepagalvodavome, kad jam – tik dvidešimt keli. Tai vis dar jaunas krepšininkas ir dėl to linkime jam pačios geriausios kloties.

Vilkėdamas „Ryto“ marškinėlius Echodas į viršų kėlė KMT taurę ir iškovojo EuroCup kylančios žvaigždės titulą. Ir jei kas nuvertinate šį apdovanojimą, tai jo laureatų sąrašas – įspūdingas: Victoras Claveras, Jonas Valančiūnas, Bojanas Dublijevičius, Kristapas Porzingis ir kiti. Rimta kompanija, ar ne?

Taigi, sėkmės, Martynai, tikimės tave dar pamatyti vilkint tris gražiausias spalvas!“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: