„Rytas“ turi naują partnerį – „ME2U“

„Rytas“ turi naują partnerį – „ME2U“

Prieš naująjį sezoną Vilniaus „Ryto“ partnerių šeimą papildė naujas prekės ženklas. Sostinės klubas dėl bendradarbiavimo sukirto rankomis su sveikuoliškais užkandžiais „ME2U“.



2019 m. įkurtas prekinis ženklas dar augantis rinkoje. „ME2U“ yra orientuotas į visus, aktyvų laisvalaikį mėgstančius žmones, valgančius sveikus užkandžius. Naujieji „Ryto“ partneriai ateityje planuoja plėsti savo produktų kategorijas.

„Džiaugiamės bendradarbiavimo su stipriausia Vilniaus sporto organizacija pradžia. Patys esame „Ryto“ gerbėjai ir manome, kad mūsų produktas „ME2U“ yra labai tinkamas „Ryto“ klubui ir aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms. Tikimės, jog partnerystė bus ilgalaikė ir ateityje tik stiprės“, – teigia „ME2U“ prekės ženklo atstovė Aistė Anciukevičė.

Nuo ateinančio sezono „Ryto“ komandos nariams po treniruočių jėgas atgauti padės būtent „ME2U“ produktai, o šia nauja partnerystės sutartimi džiaugiasi ir sostinės klubo direktorius Justas Jankauskas.


„Tai naujai užsimezgusi partnerystė, dėl kurios labai džiugu, nes „ME2U“ darbuotojai yra dideli krepšinio gerbėjai. Šį bendradarbiavimą veda panašios vertybės – aktyvus ir sveikuoliškas gyvenimas bei sportas, todėl tikimės, kad ši partnerystė ateityje taps ilgalaikė“, – kalbėjo J.Jankauskas.





RytasVilnius.lt

Video rekomendacijos: