Jaunystė prieš patirtį: P.Jankūno ir M.Blaževičiaus susirėmimas netradicinių metimų iššūkyje

Jaunystė prieš patirtį: P.Jankūno ir M.Blaževičiaus susirėmimas netradicinių metimų iššūkyje

Kas geresnis metikas Paulius Jankūnas ar Marekas Blaževičius? Gerai, galvos galite nesukti, kadangi atsakymą į šį klausimą bandė išspręsti patys žalgiriečiai, susirungę „Žalgiris Insider“ laidų rubrikos #ZalgirisChallenge netradicinių metimų iššūkyje.



Kiek anksčiau analogiško iššūkio pirmajame pusfinalio susitikime varžėsi Artūras Milaknis ir Karolis Lukošiūnas, o į finalą pateko Milui patirtimi, bet ne rankos taiklumu nusileidžiantis K.Lukošiūnas. Šįkart tarp P.Jankūno ir M.Blaževičiaus iškart užvirė bekompromisė kova dėl dar vienos vietos finale.

„Su krepšinio kamuoliu, man atrodo, nelabai (tau) sekasi“, – per dantį nuo pat improvizuotų varžybų pradžios M.Blaževičių traukė P.Jankūnas.

Abu žalgiriečiai turėjo pataikyti po penkis tritaškius metimus iš penkių trijų taškų linijos stotelių. #ZalgirisChallenge iššūkyje žalgiriečiai su krepšinio kamuoliu atakavo tik po vieną seriją. Iš kitų taškų reikėjo sviesti futbolo kamuolį, žaislinį krepšinio sviedinį ir teniso kamuoliuką. Tiesa, tai dar ne viskas. Paskutinėms metimų serijoms P.Jankūnas ir M.Blaževičius turėjo atsidaryti „paslapčių dėžes“, kuriose rado paskutinius metimams skirtus įrankius.


Iššūkio metu P.Jankūnas naudojo „gudriojo lapino“ taktiką, kai bandydavo įvairiais būdais apsunkinti M.Blaževičiaus metimus. Ar kapitonui pavyko įveikti jaunąjį oponentą? Tą galite sužinoti peržiūrėję visą „Žalgiris Insider“ MVP plano prenumeratoriams skirtą vaizdo klipą.





Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: