Pamatykite: E. Mudiay pluša „Žalgirio“ komandos treniruotėse (FOTO)

Pamatykite: E. Mudiay pluša „Žalgirio“ komandos treniruotėse (FOTO)

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai toliau pluša treniruotėse ir ruošiasi artėjančiam sezonui.



Šįkart „Žalgirio“ ekipa socialiniame tinkle paviešino treniruotės akimirkas, kuriose dalyvauja naujasis „Žalgirio“ naujokas Emmanuelis Mudiay.

„Kauno „Žalgirio“ areną pamažėle jaukinasi ir Emmanuelis Mudiay, aktyviai besitreniruodamas su žalgiriečiais!“, - rašo „Žalgirio“ klubas.



25 metų 191 cm amerikietis su nekantrumu pasitinka iššūkį su „Žalgiriu“, su kurio sirgaliais jau turėjo galimybę susipažinti vaizdo klipuose internete.



„Jeigu atvirai, vietiniai sirgaliai buvo dar viena priežastis, dėl kurios nusprendžiau čia atvykti. Daug kartų girdėjau, kad čia yra tikriausiai gyvena geriausi sirgaliai visoje Europoje. Kai nusprendžiau pasirinkti, kur žaisiu toliau, pasakiau, kad čia bus ta vieta.

Kai turi tokį sirgalių palaikymą ir jie sukuria stiprų užnugarį, atrandi daugiau motyvacijos ir nenori jų nuvilti. Nori toliau tęsti darbus ir tobulėti. Taigi tai buvo stiprus faktorius, turėjęs įtakos mano sprendimui. Man atsiuntė vaizdo klipą, kuriame mačiau šią areną sausakimšą. Mačiau, kokie beprotiški yra vietiniai sirgaliai. Pasakiau: „aš noriu čia žaisti“, – kalbėjo naujasis žalgirietis.

Primename, kad pirmąsias draugiškas rungtynes žalgiriečiai žais rugsėjo 1 d., kuomet susikaus su Krasnodaro „Lokomotiv“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: