P. Motiejūnas - apie naują rėmėją ir biudžetą, J. Strelnieką bei žiūrovus

P. Motiejūnas -  apie naują rėmėją ir biudžetą, J. Strelnieką bei žiūrovus

Kauno „Žalgiris“ toliau ruošiasi naujajam sezonui. Pirmadienį LKL čempionai surengė spaudos konferenciją, kurioje buvo pristatyti ateinančio sezono planai.



Primename, kad „Žalgiris“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su interneto televiziją „Go3“ valdančia kompanija, kuriai atiteks matomiausias reklaminis plotas komandos aprangos priekyje.

„Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas džiaugėsi, jog „Žalgiris“ po trejų metų pertraukos ir vėl turės generalinį rėmėją.

„Džiaugiamės galėdami pasveikinti TV3 Grupę ir „Go3“ kaip naują strateginį ir generalinį partnerį. Kaip to įrodymas – „Go3“ logotipas užims ypatingą vietą „Žalgirio“ marškinėlių priekyje. Radome partnerį, kuris apjungia patikrintą žiniasklaidos ir televizijos patirtį su inovacijų galia bei unikaliu kūrybiškumu. „Go3“ – tai naujos kartos televizija, kuri leis mūsų sirgaliams dar geriau pajusti komandą pradedant naująjį sezoną. Ši partnerystė suteikia daug papildomų galimybių pristatyti „Žalgirį“ įvairiausiais kampais ir ne tik per rungtynes, tai ypač svarbu jaunesnei auditorijai“, – sako „Žalgirio“ direktorius P. Motiejūnas.


Vasaros viduryje P. Motiejūnas pasakojo, kad kitą sezoną „Žalgirio“ biudžetas bus apie 6,8 mln. eurų, o žaidėjams bei treneriams bus skirta apie 5 mln. eurų. Dabar klubo vadovas teigė, kad ši suma didės.

„Prisistatyme didesnį biudžetą netolimoje ateityje. Partnerio pozicija mums padeda tai daryti, bet biudžetas bus didesnis dėl kitų veiksmų, kuriuos atliksime. Bet kuriuo atveju vis tiek bus rizikos, kuri susijusi su pandemija ir mūsų galimybėmis priimti žiūrovus arenoje.

Mūsų galutinis biudžetas tikrai bus vienas mažiausių Eurolygoje, o geriausiu atveju būsime apatiniame penketuke. Tas mums įprasta ir mums patinka ten būti.

Matėme ir „Partizan“ paskelbė biudžetą, bet kas supranta, tie skaičiai atrodo juokingai. Matote patys, kokie ten žaidėjai, treneris, tad nelabai sueina galai“, – teigė P. Motiejūnas.

Taip pat P. Motiejūnas atskleidė, kaip Eurolyga kitą sezoną dalins premijas. Jis taip pat papasakojo apie žaidėjų vakcinavimą, Eurolygos vadovą bei Janį Strelnieką.

„Eurolyga visoms komandoms padėjo fiksuoti biudžetą, nes žinome, kad tikrai gausime ne tik už laimėtas rungtynes ar užimtas vietas, bet lieka ir nustatyta minimali suma. Tai - 1,5 mln. eurų.

Kalbant apie vakcinavimą, tai didžioji dauguma yra vakcinuoti, tad smagu. Toliau skatiname skiepytis ir nedaug trūksta, kad galėsime pasiekti 100 procentų.


Galiu patvirtinti, kad Jordi Bertomeu toliau lieka Eurolygoje ir vadovauja. Čia niekas nepasikeitė.

Tuo metu Janis Strelniekas jau yra pilnateisis komandos narys. Jam buvo atliktas išsamus medicininis patikrinimas ir jo sutartis su komanda oficialiai įsigaliojo. Jis jau vakar turėjo visą treniruotę su komanda“, - kalbėjo P. Motiejūnas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: