M. Schilleris: „Dabar svarbiausia yra treniruotė, o ne būsimos kitos rungtynės“ (VIDEO)

M. Schilleris: „Dabar svarbiausia yra treniruotė, o ne būsimos kitos rungtynės“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai trečiadienį pradėjo kontrolinių rungtynių ciklą ir išbandė jėgas su Krasnodaro „Lokomotiv“ klubu. Martino Schillerio auklėtiniai paskutinėmis rungtynių akimirkomis turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 87:88 (22:22, 24:22, 21:27, 20:17).



Po mačo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Martinas Schilleris įžvelgė ne tik negatyvo, bet ir pozityvo.

„Trečiajame kėlinyje kraujavome gynyboje, nes varžovai surinko 27 taškus bei turėjome didelių problemų antroje mačo dalyje kontroliuodami gynyboje Ericką McCollumą. Jeigu neklystu, jis pelnė 23 taškus antroje mačo pusėje.

Pristabdėme kraujavimą ketvirtjame kėlinyje, manau, jog padarėme geresnį darbą. Mačo pabaigoje viską nulėmė metimas vienas prieš vieną situacijoje. Taip jau yra, turime peržiūrėti rungtynių įrašą, mokytis ir toliau statyti savo žaidimą“, - kalbėjo M. Schilleris.


- Emmanuelis Mudiay nežaidė visą praėjusį sezoną, o šiandien jis buvo žalgiriečių vedlys puolime. Kaip likote patenkintas jo pasirodymu rungtynėse?

- Manau, jog jis sužaidė gana geras rungtynes. Jam viskas čia nauja, jis nėra žaidęs Europoje. Jis niekada nerungtyniavo šiomis krepšinio taisyklėmis, nežaidė šioje kultūroje. Kaip pirmoms rungtynėms jis atliko tikrai puikų darbą.

- Dabar laukia dvikova su Panevėžio klubu, kas yra svarbiausią prieš šias rungtynes?

- Pailsinti kūnus, kojas, atlikti savo darbus treniruočių metu. Rytoje padirbėsime treniruotėje ir keliausim žaisti rungtynių. Dabar svarbiausia yra treniruotė, o ne būsimos kitos rungtynės.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: