E. Mudiay: „Jankio ir Manto aš daug klausausi, nes jie man labai padeda“ (VIDEO)

E. Mudiay: „Jankio ir Manto aš daug klausausi, nes jie man labai padeda“ (VIDEO)

Lino Žemgulio / Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai trečiadienį pradėjo kontrolinių rungtynių ciklą ir išbandė jėgas su Krasnodaro „Lokomotiv“ klubu. Martino Schillerio auklėtiniai paskutinėmis rungtynių akimirkomis turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 87:88 (22:22, 24:22, 21:27, 20:17).



Po mačo „Žalgirio“ naujokas Emmanuelis Mudiay pasidalino savo įspūdžiais.

„Varžovai turi tikrą gerą ir kietą komandą, o Erickas McCollumas - tikrai puikus žaidėjas. Jie turi aukšto lygio talentų. Žinoma, kad tokio rezultato nenorėjome, bet dabar svarbiausia, jog kasdien gerintume žaidimą“, - teigė gynėjas.

- Kaip pats jautėtės aikštėje? Atrodo, kad buvote gana užtikrintas savo veiksmais ir ėmėtės iniciatyvos bei pataikėte svarbų metimą rungtynių pabaigoje?


- Tiesiog stengiuosi dabar prisitaikyti prie europietiško krepšinio. Čia mano pirmasis sezonas. Mano komandos draugai buvo puikūs, jie mane ragino būti agresyviu. Jų pasitikėjimas manimi man padėjo.

- Jau kuris laikas dirbate treniruotėse, dabar žaidėte rungtynėse, kaip jaučiate vienas kitą su komandos draugais?

- Jaučiamės puikiai, buvo pagaliau smagu sužaisti ne tarp savęs, kaip treniruotėse, o prieš kokius varžovus. Norėjome prieš kažką žaisti. Buvo smagu girdėti Jankio balsą, jis yra tikras lyderis, kaip ir Mantas Kalnietis. Šių vyrukų aš daug klausausi. Jie man labai padeda.

- Užmetėte gerų perdavimų - tiek Joffrey, tiek Joshui. Kaip randate vienas kitą su aukštaūgiais?

- Dirbame ties tuo treniruotėse ir žinau, jog jie gali gerai sugauti kamuolį. Joshas turi įspūdingą šuolį. Joffrey taip pat. Beje, su Joffrey žaidžiau Denveryje. Žinau, kaip jis rungtyniauja, ir ką jis gali.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: