M. Schilleris: „Puolime man patiko, kad dažnai stojome prie baudų metimo linijos“ (VIDEO)

M. Schilleris: „Puolime man patiko, kad dažnai stojome prie baudų metimo linijos“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Turkijoje vykstantį „Gloria Cup“ turnyrą pradėjo nesėkme. Martino Schillerio auklėtiniai antrą kartą pasirengimo cikle nusileido Krasnodaro „Lokomotiv“ komandai. Šį kartą dvikova pralaimėta rezultatu 69:76 (18:20, 16:20, 11:19, 24:17).



Po šio mačo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Martinas Schilleris teigė, kad šias mačas jam priminė dvikovą su Panevėžio „Lietkabeliu“.

„Gynyboje šios rungtynės priminė dvikovą su „Lietkabeliu“. Mums prireikė nemažai laiko, kad pagaliau galėtume pristabdyti varžovus ir atrasti ritmą gynyboje. Kai mes tai inicijavome ketvirtajame kėlinyje, rodėme gerą žaidimą, tačiau iki to labai ilgai ėjome.

Puolime man patiko, kad dažnai stojome prie baudų metimo linijos. Aišku, negerai, kad nesugebėjome realizuoti tiek daug tolimų metimų. Kai taip dažnai meti baudų metimus, net keista, kad negali pelnyti daugiau taškų. Kas mums ir nutiko. Mes dažnai metėme baudas, bet prastai atakavome iš toli. Tai mums kėlė didžiulių iššūkių ir tikrai nepadėjome sau šiose rungtynėse“, - teigė M. Schilleris.

- Minėjote apie tuos tritaškius. Nekalbant apie jų pataikymo procentą, kaip buvote patenkintas susikurtais metimais iš žaidimo?



- Aišku, turime tai toliau stebėti, bet mūsų laukia dar labai daug darbo prieš akis. Kad galėtume susikurti laisvų metimų. Turime dar geriau dalintis kamuoliu po pikenrolo situacijų. Mūsų laukia dar labai daug darbo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: