E. Mudiay trauma nėra rimta: gynėjas turėtų būti pasiruošęs mačui prieš „Bayern“

E. Mudiay trauma nėra rimta: gynėjas turėtų būti pasiruošęs mačui prieš „Bayern“

Zalgiris.lt nuotr.

Penktadienį geriausias karjeros Eurolygoje rungtynes sužaidęs Emmanuelis Mudiay galingai startavo ir „Betsafe-LKL“ rungtynėse Šiauliuose, tačiau žalgirietį sustabdė trauma.



Jau pirmojoje mačo pusėje be E. Mudiay likęs Kauno „Žalgiris“ (6-0) svečiuose 97:64 (21:19, 27:10, 22:21, 27:14) nugalėjo „Šiaulius-7bet“ (2-3).

Antrojo kėlinio pabaigoje greitos atakos metu E. Mudiay mėgino atlikti dėjimą, tačiau gavo Donato Sabeckio bloką ir skausmingai nusileido ant parketo. Vienas ekipos lyderių patyrė kelio traumą.

Susižeidęs gynėjas rungtynių tęsti negalėjo ir kęsdamas didelį skausmą aikštę paliko tik su bendraklubių pagalba. Iki traumos jis spėjo pelnyti 11 taškų.


Nors problemų su kelio traumomis E. Mudiay yra turėjęs ir praeityje, „Žalgirio“ klubo vadovas Mindaugas Kvedaras prasitarė, kad ši žalgiriečio trauma nėra rimta.

Anot M. Kvedaro, antroje susitikimo pusėje treneris Jure Zdovcas nenorėjo rizikuoti E. Mudiay sveikata, o Eurolygos akistatai su Miuncheno „Bayern“ atletas turėtų būti pasiruošęs.







LKL.lt

Video rekomendacijos: