Pasigrožėkite: rezultatyviausių M. Lukauskio karjeros rungtynių momentai

Pasigrožėkite: rezultatyviausių M. Lukauskio karjeros rungtynių momentai

Mindaugas Lukauskis dar kartą visus privertė garsiai tarti jo pavardę.



Veteranas rungtynėse Alytaus „Dzūkija“ – Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ per du su puse kėlinio surinko 25 taškus ir iš viso pelnęs 33 taškus pagerino dar 2001 metais fiksuotą savo karjeros rezultatyvumo rekordą. Vis dėlto, vienas lauke – ne karys: 42-ejų veterano vedama „Dzūkija“ patyrė skaudų pralaimėjimą.

Itin prastai startavę, tačiau iki galo kovoję dzūkai išvykoje krito prieš Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ krepšininkus, kurie iškovojo pergalę 83:78(26:10, 19:26, 29:20, 9:22) bei turnyrinėje lentelėje pakilo į aštuntąją vietą.

Ant savo pečių „Dzūkiją“ tempęs M. Lukauskis žaidė rezultatyviausias gyvenimo rungtynes: puolėjas per 35 minutes įmetė 33 taškus (5/5 dvit., 6/12 trit., 5/6 baud.), atkovojo 4 kamuolius ir surinko 32 naudingumo balus. Tai ketvirtas naudingiausias pasirodymas jo karjeroje.


Vyriausias visų laikų LKL krepšininkas, gegužę švęsiantis savo 43-ąjį gimtadienį, iki šiol rezultatyviausias savo karjeros rungtynes buvo sužaidęs 2001 metų gruodžio 22-ąją, kai vilkėdamas Vilniaus „Sakalų“ marškinėlius į Panevėžio „Malsenos“ krepšį įmetė 32 taškus.







LKL.lt

Video rekomendacijos: