G. Žibėnas: „Žaidėjai nusprendė pasidaryti laisvą dieną“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Žaidėjai nusprendė pasidaryti laisvą dieną“ (VIDEO)

Jonavos „CBet“ (7/9) klubas yra kaip reikiant išretėjęs dėl koronaviruso, tačiau tai nesutrukdė porą kėlinių tampyti nervus Vilniaus „Rytui“ (15/1).



Po pertraukos iniciatyvą perėmę Giedriaus Žibėno auklėtiniai 94:79 (20:19, 15:24, 31:11, 28:25) išsivežė pergalę iš Jonavos.

Kuklią rotaciją turėjęs Virginijus Šeškus daug pretenzijų komandai neturėjo.

„Tikėjausi, kad žaisime blogesnes rungtynes, nes savaitę nesportavome, turėjome 5 žmones. Šiandien žaidėme tą žaidimą, kurį rodėme prieš du mėnesius. Aš galiu tik padėkoti vyrams už kovą, kad nepralaimėjome 40 taškų“, – sakė jis.


Tuo tarpu Giedriaus Žibėno pergalė pernelyg neguodė.

„Žaidėjams prieš rungtynes buvo pasakyta daug teisingų dalykų. Šiandien neatpažinome žaidėjų nei prieš pertrauką, nei po jos. Vienintelis geras dalykas – trečią kėlinį sužaidėme taip, kaip turime žaisti. Šiandien žaidėjai nusprendė pasidaryti laisvą dieną, požiūris prastas buvo jau pastarosiose treniruotėse. Nėra jokių stebuklų – kaip dirbi, taip ir atrodai rungtynėse. Žaidėjai nesuprato, kad turi privilegiją žaisti Vilniuje, to mes nevertinome. Su tokiu požiūriu toli neisime“, – sakė treneris.







LKL.lt

Video rekomendacijos: