J. Zdovcas: „Trečiajame kėlinyje šiek tiek atsipalaidavome“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Trečiajame kėlinyje šiek tiek atsipalaidavome“ (VIDEO)

Varžovų lyderio nesulaikęs Kauno „Žalgiris“ iššvaistė dviženklį pranašumą, tačiau lemiamu metu susigriebė ir „Citadele“ Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalyje startavo pergale.



Jure Zdovco auklėtiniai svečiuose po atkaklios kovos 86:75 (20:22, 25:10, 17:28, 24:15) palaužė Jonavos „CBet“ krepšininkų pasipriešinimą.

Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Tai buvo sunkios rungtynės. Trečiajame kėlinyje šiek tiek atsipalaidavome ir leidome varžovams pajausti savo ritmą. Dėl to kentėjome – patys praradome savo ritmą, todėl iki pat paskutiniųjų minučių nežinojau, kaip šios rungtynės baigsis. Dėl Lecomte – buvome pernelyg naivūs. Tokius žaidėjus turi sustabdyti komandinė gynyba. Jis tikrai sukėlė mums per daug problemų – tai yra komandinės gynybos klaidų padarinys“, – po mačo spaudos konferencijoje sakė J. Zdovcas.


„Smagiausia, kad mūsų sirgaliai po rungtynių dėkojo už gerą žaidimą. Džiaugiuosi, kad Lecomte antras rungtynes iš eilės prieš favoritus sužaidžia tikrai geras rungtynes. Jei jis toliau taip žais, nupirksiu jam saldainių. Šiemet patyliukais daugelis galvojame, kad galime įkąsti „Žalgiriui“. Atsakomosiose rungtynėse bus sunku, bet mūsų neslėgs jokia įtampa“, – kalbėjo Jonavos komandos vairininkas V. Šeškus.







LKL.lt

Video rekomendacijos: