M. Brazys papasakojo, kaip T. Websteris pasiklydo „Švyturio“ arenoje

M. Brazys papasakojo, kaip T. Websteris pasiklydo „Švyturio“ arenoje

Zalgiris.lt nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) istorinį rezultatą užfiksavo Panevėžio „Lietkabelis“.



Aukštaitijos komanda namie trečią kartą laimėjo prieš Kauno „Žalgirį“ – 86:75 (15:17, 28:15, 24:25, 19:18). Tai lėmė triumfą pusfinalio serijoje 3:1 ir čempionų eliminaciją.

LKL istorijoje „Žalgiris“ dar niekada nebuvo likęs už finalo borto.

Apie LKL pusfinalį savo mintimis pasidalijo „O, Dangau, sportas“ laidos vedėjas Ervinas Kvitkauskas ir šį sezoną Klaipėdos „Neptūno“ ekipoje dirbęs treneris Mindaugas Brazys.


Pastarasis atskleidė komišką istoriją apie „Žalgirio“ legionierių Tai Websterį.

„Idomi situacija buvo su Websteriu Klaipėdoje, kurioje jis šį sezoną jau žaidė ne kartą. Jis išėjęs iš rūbinės nežinojo kaip įbėgti į areną, kaip surasti salę. Vietoje to, jis nubėgo visai kitur ir klausinėjo, kaip rasti aikštelę. Manau, jei tu buvai tris kartus šioje arenoje, gal jau žinosi, kaip rasti salę išėjęs iš rūbinęs. Buvo keista“, - teigė M. Brazys.

Plačiau apie tai nuo 32:09 min. ŽIŪRĖKITE ČIA.

Primename, kad šios laidos vedėjas E. Kvitkauskas užsiminė apie tai, kad T. Websteris patinka „Žalgirio“ strategui Kaziui Maksvyčiui ir jis gali likti Kaune.


„Tenka girdėti, kad Kazys Maksvytis pasitiki Tai Websteriu ir yra tokių kalbų, jog patinka Kaziui šis žaidėjas ir gali net likti „Žalgiryje“, - kalbėjo laidos vedėjas E. Kvitkauskas.

26 metų 193 cm ūgio linksmasis legionierius T. Websteris šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 12 minučių įmeta po 4 taškus, atlieka po 1,5 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 1,9 naudingumo balo statistiką.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: