G. Žibėnas: „Į Panevėžį vyksime laimėti“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Į Panevėžį vyksime laimėti“ (VIDEO)

Panevėžio „Lietkabelis“ rungtynes pradėjo vangiau, bet galiausiai perėmė iniciatyvą ir pergalingai pradėjo „Betsafe-LKL“ kovas dėl aukso.



Nenado Čanako auklėtiniai išvykoje 77:68 (17:26, 19:10, 27:17, 14:15) įveikė Vilniaus „Rytą“. Serija iki keturių pergalių dabar keliasi į Panevėžį, kur rungtynės vyks sekmadienį.

Abu treneriai po mačo kalbėjo:

„Pergalė svarbi, bet kol kas tik 1:0. Nieko tokio nepadarėme – tik vienas žingsnis. Dabar turime galvoti, kaip galime būti geresni sekmadienį. Pradėjome mačą pasimetę, bet esu laimingas dėl komandos ryžto. Kai turėjome 15 taškų deficitą, nepasimetėme, padarėme spurtą, pradėjome gintis kiečiau, grįžome į rungtynes bei nusipelnėme laimėti“, – sakė Nenadas Čanakas.


„Pirmos rungtynės pralaimėtos, turime jas greitai pamiršti. Įsiklampinome į palankų varžovams krepšinį, buvome per naivūs, praradome discipliną, daug baudavome, kuomet buvome išnaudoję limitą. Puolime buvo per daug dvejonių. Per laisvesnes dienas reikia pasidaryti išvadas ir žaisti paprasčiau. O metimai, kurių nepataikėme, dar įkris“, – sakė Giedrius Žibėnas.

LKL.lt

Video rekomendacijos: